mix

Halo Stüdyoları Pizza Saldırısı Altında!

Microsoft’un dün gece düzenlediği Xbox şovunda yaptığı yeni duyuru ile Halo: Reach’in de Steam’e eklenecek olan Halo: The Master Chief koleksiyonunda bulunacağını açıkladı. Bu duyuruyu uzun zamandır bekleyen Halo takipçileri ise mutluluklarını dile getirmek için Halo’nun geliştirici firması 343 Industries ekibinin stüdyosuna yüzlerce pizza yolladılar. Yollanan bu pizzalar ilk başta firmayı mutlu etse de ardı arkası kesilmeyen bu gönderilerin sonucunda ortalık karışınca 343 Industries çalışanı Brian Jarrard, Twitter üzerinden oyun severlere seslendi.

halo-pizza

‘’Halo oyuncu topluluğunu mükemmel! Sizler ne kadar mutluysanız biz de en az sizler kadar mutluyuz. Lütfen stüdyoya daha fazla pizza yollamayın. Bina görevlimiz şuan burada değil. Pizzalar geldikçe işler daha da karmaşıklaşıyor ve gelen bu pizzaların çöpe gitmesini istemiyoruz.’’

Elbette hepinizin aklında ‘’Neden pizza?’’ sorusu gelmiyor değil. Etkinlikten önce, Jarrard’ın Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda ekibin pizza yerken bir fotoğrafını paylaşması ve açıklama olarak pizza emojisi kullanması sonucu oyun severler tarafından stüdyoya yüzlerce pizza yollanmaya başlanıyor.

halo-pizza

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir