mix Overwatch

Hangzhou Spark ve Paris Eternal birçok oyuncusu ile yeni sözleşme imzaladı

Geçtiğimiz sezonu 4. Sırada bitiren Hangzhou Spark ve play-offlara kalamayan Paris Eternal geçtiğimiz günlerde yapılan açıklama ile yeni sözleşmeleri duyurdular.

Twitter üzerinden yapılan açıklamada Hangzhou Spark, Huichang “BeBe” Yoon, Sungwook “Ria” Park, Hojin “iDK” Park, Qiulin “guxue” Xu, Kyeongbo “GodsB” Kim, Jaehwan “Adora” Kang ve Sanhhyun “SASIN” Song ile gelecek sezonda devam edeceklerini duyurdu. Sözleşme imzalanan oyuncuların birçoğu normal sezonda asıl kadroda yer alan oyuncular.

Geçen sezon finale kadar çıkamasalar da başarılı bir sezon geçiren organizasyon böylelikle takımı bir arada tutmayı başardı. Yine geçen seneki kadroda bulunan Bazzi, NoSmite ve Revenge ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Takım ayrıca ekibin asistan koçu Han “Sup7eme” Seung-jun ile sözleşme feshetti.

Paris Eternal ise geçtiğimiz sezondan 6 oyuncusu ile sözleşme yeniledi. Takım Terence “SoOn” Tarlier, Nicolas “NiCOgdh” Moret, Benjamin “BenBest” Dieulafait, Damien “HyP” Souville, Harrison “Kurese” Pond ve Luis “Greyy” Perestrelo ile tekrar anlaştı.

Geçen sezonu istediği gibi bitiremeyen ekip ayrıca Koreli DPS oyuncuları Kim “Sp9rk1e” Yenong-Han ve Jung “Xzi” Ki-Hyo ile anlaştı. Ekip yine Koreli olan tank oyuncusu Choi “Hanbin” Han-been’i de kadrosuna katmıştı. Takıma katılan bu 3 yeni oyuncu şu an 17 yaşındalar ve Overwatch League’in minimum yaş sınırı 18 olduğundan şu an “underage” statüsündeler. Xzi ve Hanbin lig başlayan kadar 18 yaşını doldurmuş olacaklar fakat Sp9rk1e’nin oynamak için 31 Mayıs 2020’ye kadar beklemesi gerekecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir