Hanwha Life Esports, Yeni Transferlerini Duyurdu League of Legends League of Legends Haberleri mix

Hanwha Life Esports, Yeni Transferlerini Duyurdu

Kore Ligi (LCK) takımlarından Hanwha Life Esports , yeni sezon öncesi kadrosunu tamamladı. Hanwha Life Esports başarısız geçen 2 sezon sonrasında şampiyonluk için iddialı bir kadro kurduğunu açıkladı. Takımın 5’lisini bu sezon, üst koridorda Kingen, ormanda Clid, orta koridorda Zeka ve destek rolü için Life ile anlaştı. Organizasyon nişancı rolü süregelen oyuncusu Viper ile sözleşme uzattı.

Hanwha Life Esports için son durum ?

HLE, geçtiğimiz sezonu oldukça başarısız geçirdi. Oynanılan 2 mevsimde de son sırada yer alan yıl boyunca toplam 5 galibiyet alabildi. Dudu, Onfleek, Karis, SamD ve Vsta beşlisiyle sezonu geçiren ekip, yedek oyuncularından da aradığını bulamadı. Organizasyon mevsim sonunda birçok oyuncusuyla yollarını ayırdı.

Yıldız İsimler Bir Arada

Önümüzdeki sene için hedefini şampiyonluk olarak belirleyen HLE oldukça iddialı bir kadro kurdu. Son Dünya Şampiyonu DRX’in yıldız üst koridoru Hwang “Kingen” Seong-hoon ve orta koridoru Kim “Zeka” Geon-woo, KT Rolster’dan Kim “Life” Jeong-min ve Çin ekibi FPX’ten Kim “Clid” Tae-min’i kadrosuna katan ekip şampiyonluk için şimdiden favoriler arasında gösterilmeye başladı.

Geçmiş gelecek mi ?

2018’de League of Legends profesyonel sahnesine adım atan organizasyon 2021’de Dünya Şampiyonası’nda aldığı başarılı sonuçlar ile adından söz ettirdi. Play In aşamasında LNG Esports’un arkasında 2. sırada tamamlayan ekip, Worlds ana gruplarında da çıkmayı başarmıştı. HLE çeyrek finalde T1 karşısında varlık gösteremese de önümüzdeki seneler için umutlu düşünülüyordu. Fakat geçtiğimiz sezonda takım hiçbir varlık gösteremedi.

 

administrator
çok oynar bazen yazar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir