Dota 2 mix

Hassan kardeşler Quincy Crew’a katıldı

SumaiL ve YawaR kardeşler henüz bir takım ile anlaşması bulunmayan Quincy Crew’a katıldı. Böylelikle Quincy Crew’ın beşlisi belli oldu.

ex-Newbee ve VGJ.Storm takımlarından üç kişi ile beraber Hassan kardeşleri de kadrosuna katan Quincy Crew’ın kadrosu şu şekilde;

Quinn “CCnC” Callahan
Arif “MSS” Anwar
Avery “SVG” Silverman
Syed Sumail “SumaiL” Hassan
Yawar “YawaR” Hassan

Bu kadro aslında daha önce Kurtis “Aui_2000” Ling’in yayınında sızdırılmıştı. Yaklaşık bir hafta önce sızdırılan kadro, bugün KBBQ’nun attığı tweet ile doğrulanmış oldu.
Quincy Crew, SumaiL’in Evil Geniuses dışındaki ilk takımı olacak. Başarılı oyuncu 2015 senesinde takım ile hem Dota 2 Asia Championship’i kazanmış hem de The International 2015’in şampiyonu olmuştu. SumaiL takımı ile 2016 ve 2018 senelerinde The International’ı 3. sırada bitirmeyi başarmış, son TI’da ise 5-6 sıralamasında kalmıştı.

Büyük kardeş YawaR’ın ise daha ortalama bir kariyeri olduğunu söyleyebiliriz. Kendisi son olarak Newbee ile The International 2019’u 9-12 sıralamasında bitirmişti. Sonrasında Newbee, kadrosunda revizyona giderken YawaR da takımdan ayrılmıştı.

Ayrıca kadroda bulunan Avery “SVG” Silverman de emeklilikten geri dönmüş oldu. Oyuncu be sezon Mart ayında emekliliğe ayrıldığını açıklamıştı.

Quincy Crew henüz bir organizasyon ile anlaşmış değil fakat bir Kuzey Amerika organizasyonu ile anlaşmak istiyorlar. Henüz herhangi bir söylenti bulunmuyor fakat geçtiğimiz haftalarda kadrosunu kaybeden Team Liquid potansiyeli yüksek bu kadroya anlaşabilir. Alliance’ın da şu an bir kadrosunun bulunmadığını ekleyelim. Ayrıca Cloud9, OpTic Gaming gibi başarılı organizasyonlar da böyle bir kadroyu kaçırmak istemeyebilir. Cloud9’ın 2017’den beri, OpTic Gaming’in ise 2018’den beri bir Dota 2 kadrosu bulunmuyor, dolayısıyla şu an bu iki takımın da Dota 2 takımı yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir