mix

HWA Gaming, marka olarak yenilenmeye gitti

Yıllardır HWA Gaming adıyla espor arenasında olan ekip, yeni sezonda Istanbul Wild Cats ismi ve leopar maskotuyla mücadele edecek.

Türkiyede espor deninca akla ilk gelen isimlerden bir tanesi HWA Gaming’di. Gerek League of Legends, gerek ise Counter Strike: Global Offensive, Wolfteam ve niceleri ile espor arenasında mücadele eden organizasyon marka olarak büyük bir değişime gitti. Yeni ismi, logosu ve maskotuyla sektörde faaliyetlerine devam edecek olan organizasyon yeni sezonda leopar konseptiyle mücadele edecek.

HWA Gaming, serüvenine 2006 yılında başladı. Takım Dark Passage ile birlikte ülkemizin en köklü espor markaları arasında yer alıyor. Günümüzde tanınmış birçok yerli oyuncunun yolu bir şekilde HWA ile kesişti. Organizasyon bu konuda ülkemizin liderlerinden biri.

HWA Gaming geçtiğimiz mevsim VFŞL’de kadrosunu yeniden yapılandırmış ve genç oyuncularla anlaşmıştı. Bu kadro ile VFŞL’de playofflara kalamayan ekip, Akademi Ligi’nde final oynama başarısı gösterdi. Aynı zamanda kadın oyuncularla kurulu bir ekip de oluşturan HWA Gaming, Akademi Ligi’nde bu takımdan bir oyuncusunu Vadi’ye indirerek galibiyet almayı başardı.

Takımın henüz neden böyle bir değişiklik yaptığı bilinmiyor. Sponsor veya herhangi bir markayla birleşim açıklaması yapılmadı. İlerleyen günlerde takımın yeni markası ile ilgili daha detaylı açıklamalar yapılacaktır. Bizlere esporu sevdiren organizasyonlardan HWA Gaming’e yeni ismi ve logosuyla başarılar diliyoruz. Bakalım bu değişiklik organizasyonu ne yönde etkileyecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir