mix

Immortals, 30 milyon dolar yatırım aldı

Kuzey Amerika merkezli espor organizasyonu Immortals son yatırım turundan 30 milyon dolar topladı ve Brezilya merkezli Gamers Club’ı satın aldı.

Immortals gelecek adına önemli adımlar attı. Takım, yapılan yatırım turundan 30 milyon dolar gibi bir gelir elde edildiğini açıkladı. Bunun yanında Brezilya merkezli eşleştirme platformu Gamers Club’ı satın aldı. Böylelikle Brezilya pazarındaki etkinliğini arttırdı. Şirket aynı zamanda isim değişikliğine giderek Immortals Gaming Club adını aldı ve resmi olarak holding oldu.

Immortals seneler önce Kuzey Amerika’da kuruldu. League of Legends ile çıkış yakalayan ekip Counter Strike: Global Offensive alanında da başarılar elde etti. Bu sayede dünyada kendini tanıtmayı başaran organizasyon birçok sponsor ve yatırımcı topladı. Takım daha önce yatırım turlarından belirli paralar toplasa da 30 milyon dolar şirket adına bir rekor oldu.

Organizasyonun satın aldığı Gamers Club, Brezilya merkezli bir eşleştirme platformu. Oyuncular internet sitesi üstünden birbiriyle eşleşip oyun oynayabiliyor. Gamers Club bu yönden Brezilya’da bir hayli tanınıyor. İnternet sitesi şu an sadece Counter Strike: Global Offensice oyununda hizmet veriyor ancak ilerleyen günlerde bunun değişeceği kesinleşti.

Anlaşmaya göre Immortals Gamers Club, Immortals’ın içinde bulunduğu bütün organizasyonlar, MIBR ve Los Angeles Variant’ı yönetecek. Organizasyon yatırımı Gamers Club’ın oyun ağını genişletmek ve şirketin etkin olduğu alanları geliştirmek yönünde kullanacak. Bakalım ileriki günlerde bizleri nasıl yenilikler bekliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir