Immortals, Türk Destek Oyuncusu Fleshy'i Kadrosuna Kattı League of Legends League of Legends Haberleri mix

Immortals, Türk Destek Oyuncusu Fleshy’i Kadrosuna Kattı

Amerika Ligi (LCS) takımlarımdan Immortals, geçtiğimiz sezon NASR Esports forması giyen Kadir “Fleshy” Kemiksiz’i kadrosuna kattığını duyurdu.

Kariyerine geçtiğimiz yıl NASR Esports Akademi bünyesinde başlayan ve kısa sürede ana takıma yükselen Fleshy, etkili oyunuyla lig boyunca dikkatli üzerine çekti. Oynadığı 1 yılda En İyi Çaylak ve En Çok Gelişim Gösteren Oyuncu ödüllerini kazanan destek, bu başarılarıyla LCS takımlarından Immortals’ın yolunu tuttu. Fleshy, NASR Esports formasıyla Şampiyonluk Ligi 2022 Yaz Mevsimi’nde çeyrek finale kadar yükselmişti.

Fleshy yaptığı açıklamada “Herkese selamlar. Bu gün bunu sizlerle paylaşacağım için çok mutluyum. Espora başlayalı çok olmadı, çok da istediğim sonuçları elde edemedim ama kişisel olarak kendimi biraz da olsa gösterebilmişim ve bunun çok daha iyisi olabileceğimi bazı takımlar gözlemleyebilmiş. Bu yüzden ülkemi en iyi şekilde temsil etmek ve kendimi kanıtlamak için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Destek rolünde olduğum için bu çok daha özel geliyor. Bu zamana kadar iyi/kötü eleştiri yapan, destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum

Immortals Yükselişe Geçecek mi ?

Profesyonel arenaya 2016’da adım atan Immortals, henüz ilk senesinde LCS’de final görmüştü. TSM karşısında 3-1 kaybeden ekip ligi 2. sırada tamamlayarak Dünya Şampiyonası’na katılma hakkı elde etmişti. Immortals sonraki yıllarda, orta sıraladan hiçbir şekilde kendini kurtaramadı. Geçtiğimiz yılı 4 galibiyet 14 mağlubiyet ile 9. sırada tamamlayan ekip playoff’lara da katılım sağlayamadı.

5mid ekibi olarak temsilcimiz Kadir “Fleshy” Kemiksiz’e bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

administrator
çok oynar bazen yazar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir