Incendio mix Mobile Legends

Incendio Supremacy M4 Dünya Şampiyonası’na Veda Etti

16 takımın katıldığı 800.000 dolar ödül havuzu bulunan Mobile Legends M4 Dünya Şampiyonası yolculuğunda temsilcimiz Incendio Supremacy turnuvayı 7. olarak tamamladı ve 30.000 dolar ödülün de sahibi oldu. Turnuvada organizasyonu olmayan tek takım olarak katılan Incendio Supremacy son 8 takım arasına girerek bizleri gururlandırdı.

M4’de Incendio’nun Yolculuğu

Incendio'nun Yolculuğu
Incendio’nun Yolculuğu

Türkiye Şampiyonu olarak M4 Dünya Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Incendio Supremacy, Falcon Esports, Blacklist International ve Burn x Team Flash takımları ile beraber A grubunda bulunuyordu. Grup mücadeleleri tek maç üzerinden oynandı. Blacklist takımına 1-0 mağlup olan temsilcimiz kalan maçlarını kazanarak grubu 2 galibiyet 1 mağlubiyet ile tamamladı. Averaj ile grupta 3. olan temsilcimiz Kaybedenler Aşamasına düştü. 3 maç üzerinden oynanacak olan Kaybedenler Aşaması ilk turunda MDH Esports ile eşleşen temsilcimiz rakibini 2-0 ile geçerek yoluna devam etti. Kaybedenler ikinci tur mücadelesinde ise Team HAQ ile oynayan Incendio 2-1 ile bu turu da geçerek adını son 8 takım arasına yazdırdı. 5 maç üzerinden oynanan Kaybedenler Aşaması üçüncü tur maçında A grubunda yendiği Falcon Esports ile eşleşen temsilcimiz başa baş giden mücadeleler sonunda rakibine 3-2 mağlup olarak turnuvaya 7. olarak veda etti.  Incendio Supremacy’nin M4 Dünya Şampiyonasına katılma hikayesine buradan https://5mid.com/haber/m4-dunya-sampiyonasi-grup-asamalari-basliyor ulaşabilirsiniz.

On binleri ekran başına kitleyerek mücadelesine ortak eden ve bizleri Dünya Şampiyonasında gururlandıran Incendio Supremacy’i tebrik ederiz.

Mobile Legends M4 Dünya Şampiyonası Nasıl Devam Edecek

Kazananlar Finaline yükselen ilk takım Blacklist International oldu. Finalde ONIC Esports ve ECHO takımlarının kazananı Blacklist ile Kazananlar Finalini oynayacak. 5 maç üzerinden oynanacak olan o maçın ardından bir takım Büyük Finale yükselirken, Kazananlar Finalini kaybeden takım Kaybedenler Finaline düşecek. Kaybedenler Aşamasında RRQ, Falcon Esports, The Valley ve ONİC&ECHO kaybedeni Kaybedenler Aşamasında finale çıkmak için mücadele edecek. Turnuva ağacına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir