mix

İnternetsiz Oynanabilecek 5 Oyun Önerisi

İnternetsiz Oynanabilecek 5 Mobil Oyun Önerisi

Telefonla fazla vakit geçiren insanların olmazsa olmazıdır mobil oyunlar. PUBG’den Wild Rift’e, Mobile Legends’ten Clash Royale kadar onlarca mobil oyunu severek oynuyoruz. Peki paketimiz bittiğinde veya internetimiz olmadığında oyunlardan uzak kalmak istemeyen kişiler olarak ne yapacağız ? Bugün sizler için internet gerektirmeyen keyifle oynayabileceğiniz 5 mobil oyunu derledik.

 

  • New Star Futbol

Futbol oyunu sevenler için vazgeçilmez bir oyun. Başlangıçta kendinize isim koyarak başladığınız sonrasında ülke seçerek devam ettiğiniz bu oyunda kariyer basamaklarını teker teker tırmanıyorsunuz. Dilerseniz desteklediğiniz takımda efsane olabilir dilerseniz dünyanın en büyük kulüplerinde forma giyebilirsiniz.

Admin Notu : Kumardan uzak durun!

New Star Futbol
New Star Futbol

 

  • Stick With İt

Oyunda yapışkan bir sülüksünüz :) Etrafınızda çıkan ok hareketleri yönüne zıplayabiliyorsunuz ve temas ettiğiniz her cisme yapışıyorsunuz. Bir yere temas edemediğiniz de ise düşüp oyuna yeniden başlıyorsunuz. Oyun gerçekten zor ve kesinlikle rahatlamak için değil!

Stick With İt
Stick With İt

 

  • Hill Climb Racing

Zamana karşı değil benzine karşı yarış oyunu. Onlarca harita üzerinde onlarca araçla benzininiz bitmeden altınları toplayabileceğiniz bir oyun. Oyuna hurda bir araçla yeşilliklerin üzerinde başlıyorsunuz. Yolda çıkan altınları ve benzinleri toplayarak en uzak mesafeye gitmeye çalışıyorsunuz. Topladığınız altınlarla aracınızı modifiye edebilir, yeni bir araç satın alabilir veya yeni haritaları keşfedebilirsiniz.

Hill Climb Racing
Hill Climb Racing

Araba yarış oyunları sevenler için birebir. Oyunda 3 adet mod bulunmakta. Sokak yarışı, en iyi hızlananın kazandığı yarış ve drift. Yarış yaptığınız mekanlarda ve yarıştığınız arabalarda çeşitlilik çok fazla. Yarışlardan kazandığınız paralarla arabanızın istediğiniz kısmına modifiye yapabilir ve yarışlarda daha iyi bir deneyim elde edebilirsiniz. Oyun İOS cihazlarda Race Max olarak bulunmaktadır.

Race Max Pro
Race Max Pro
  • Skyscraper Stack Builder

İOS telefonlarda Skyscraper Builder olarak bulabileceğiniz bu oyunda ise amacınız üst üste binalar inşa etmek. Ekranınızda sürekli sağa sola giden daireleri ekrana dokunarak üst üste koyarak bir apartman inşa etmeye çalışıyorsunuz. Boş zamanınızda oynanabilecek oldukça keyifli bir oyun olan Stack Builder İOS ve Adroidlerde bulunmakta.

Skyscraper Stack Builder
Skyscraper Stack Builder

Bir başka mobil oyun haberimiz: HaberM4 Dünya Şampiyonası Grup Aşamaları Başlıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir