Dota 2 mix

Invictus Gaming Dota Summit 11 Minor’u kazandı

Invictus Gaming çok iyi geçirdiği turnuvayı finalde Chaos Esports’u 3-0 yenerek kazandı. Ekip $72.000 ödülün sahibi oldu.

Turnuva 7-10 Kasım 2019 tarihleri arasında gerçekleşti. Turnuvaya CIS bölgesinden iki, Avrupa’dan iki, Çin’den, Güneydoğu Asya’dan, Kuzey Amerika ve Güney Amerika’dan da birer olmak üzere toplam 8 takım katılmıştı. Invictus Gamin, A grubunda jfshfh178, Ninjas in Pyjamas ve paiN Gaming ile eşleşti. Organizasyon 2-0’lık bir skor ile gruptan birinci olarak çıktı. Yarı finalde Chaos Esports ile eşleşen ekip maçı 2-0 kazanarak direk finale çıktı. Finalde, düşük kurada HellRaisers’ı yenen Chaos Esports ile Invictus Gaming yeniden karşılaştı.

3-0 ile sonuçlanan final mücadelesinde ilk maç Emo’nun Ember Spirit ile oynadı. Bu tercih Chaos Gaming’in iyi mücadelesine karşı iG’yi 24 dakika içerisinde galibiyete taşımayı başardı. İkinci oyuna yine Emo damgasını vurdu. Tiny karşısında güçlü bir oyun sergileyen oyuncu koridorları ittirerek takımının agresif oynamasına olanak sağladı ve Invictus Gaming ikinci maçı da böylelikle kazandı. Son oyunda Chaos CCnC ile iyi bir mücadele sergilese de flyfly, Gyrocopter seçimi ile hem maçı hem de turnuvayı Invictus Gaming’e getiren isim oldu. Böylelikle üç maçta da iG bir şekilde CCnC ve YawaR üzerinde baskı oluşturarak Chaos Esports’un etkili oyuncularını etkisizleştirmeyi başardı.

Invictus Gaming karşısında ikinci olan Chaos Esports 60.000, turnuvada üçüncü olan HellRaisers 54.000, jfshfh178 ise dördüncü olarak 42.000 dolar ödülün sahibi oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir