mix

Invictus Gaming Kaka ile anlaşarak kadrosunu tamamladı

Başarılı bir espor organizasyonu olan Invictus Gaming,Kaka ile birlikte bu sene Dota 2 için de iddialı bir takım oluşturmak istiyor. Organizasyon gençlerden oluşan ikinci takımını da yeniledi.

Keen Gaming’in yeni yapılanmasından dolayı takımla devam etmeyen Kaka, bir çok takımın isteyebileceği bir pozisyondaydı. Takımını güçlendirerek bir üst seviyeye taşımak isteyen Invictus Gaming için de daha önce iyi takımlarda oynamış bir oyuncuyu takıma katmak oldukça önemli bir hamle oldu. Bu gelişmeyle beraber IG’nin kadrosu tamamlanmış oldu; zhizhizhi, Emo, JT, Kaka, Oli.

Kaka dışında takımda sadece bir tane daha International görmüş oyuncu var. Bunu göz önünde bulundurursak yeni takımında Kaka’ya çok büyük sorumluluk düşecek. Kendisi takımın liderlik rolünü üstlenmiş olacak. Daha önce bir çok International’a katılan oyuncu 2017’de Newbee ile 2. olmuştu. Bu kadar yetenekli ve tecrübeli bir oyuncu takıma lider olarak hemen adapte olacaktır.

Valve’ın kurallarına göre bir International’da aynı organizasyonun 2 takımı olamaz. Bu kural (ve tabii ki bütçe) sebebiyle Dünya genelinde bir çok takım tercih etmese de IG’nin IG Vitality adında ikinci bir Dota 2 takımı daha var. Bu takımın temel amacı tecrübesi az genç oyuncuları yetiştirmek. IG bir anlamda yedek kadrosunu da güçlendirmek için geçtiğimiz hafta bu kadrosunu da yeniledi. Böylelikle as takımda performans düşüşü yaşayan oyuncunun yeri daha kolay telafi edilebilecek.

DPC 5 Ekim’de başlıyor. Invictus Gaming turnuvalara elinden geldiğince iddialı girmek istiyor. Tabii ki zor bir sezon onları bekliyor olacak fakat iG yeni kadrolarıyla Dota 2 sahnesinde üst seviye maçlara yavaş yavaş yetişecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir