IWillDominate, Cloud9'a yayıncı ve içerik üreticisi olarak katıldı mix

IWillDominate, Cloud9’a yayıncı ve içerik üreticisi olarak katıldı

Profesyonel oyunculuk döneminde Team Liquid ile özdeşleşen Christian “IwillDominate” Rivera Cloud9 bünyesinde yayıncı ve içerik oluşturucu olarak katıldı.

Yine ve yeniden bir transfer haberi ile karşınızdayız. Sadece bu sefer ki transfer haberimizin diğerlerinden ufak bir farkı var. Bu sefer ki transferimiz, 2016 senesinde profesyonel oyunculuğu bırakmış bir oyuncuyu konu alıyor.

Eski Team Liquid oyuncusu IWillDominate, artık Cloud9  bünyesinde çalışacak. Kendisini artık profesyonel arenada görmemiz pek olası değil fakat eski oyuncuyu halen daha vadide izleyebiliyoruz. Christian Rivera, Cloud9’a yayıncı ve içerik üreticisi olarak katıldı

IWillDominate, League of Legends’ın ilk yıldızlarından birisi. Çıktığı seneden beri vadide mücadele eden oyuncu, 2011 senesinde compLexity Gaming bünyesine girerek profesyonel arenaya adımını attı. Sonraki takımı olan Dignitas ile birlikte onlarca turnuvada boy gösterme fırsatı buldu. Bu turnuvalardan birisi de ikinci sezon Dünya Şampiyonasıydı. Bu turnuva, IWillDominate’in ilk ve son Worlds tecrübesi olmuştu.

Dignitas’tan sonra Team Curse, ondan sonra ise Team Liquid formaları altında mücadele eden profesyonel oyuncu, hiç lig şampiyonluğu yaşamadı. Yıllar 2016’yı gösterdiğinde emekliye ayrılan ve tam zamanlı yayıncı olan IWillDominate, profesyonel arenaya bir daha adımını atmadı.

Bu yazının bir diğer bağlantı noktası olan Cloud9’ın durumu ise çoğu kişinin tahmin ettiği gibi pek de fena değil. Bahar Mevsimi’ni sadece bir maç kaybederek, aşırı dominant bir performansla kazanan takım, Yaz Mevsimi’nde de fena bir performans sergilemiyor.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir