mix

Juventus espor yönetimi için Astralis Group ile anlaştı

Başarılı İtalyan futbol kulübü Juventus, espor organizasyonlarının yönetimi için Astralis Group ile anlaşma sağladı.Juventus geçtiğimiz günlerde eFootball League’e katılan takımlar arasına ismini yazdırmıştı. PES eFootball League’e katılan diğer takımlar; Barcelona, Manchester United, Bayern Munich, Arsenal, Celtic FC, Monaco FC, Shcalke 04, FC Nantes, Boavista FC.

Juventus’un Astralis Group’la yaptığı anlaşma ile alakalı Juventus CRO’su Girogio Ricci “Konami partnerliğinde espor arenasına girmek bize yeni ve geniş bir kitle kazandıracağı gibi, Juventus’un eğlence sektöründeki evrime ve halk ilgisine ayak uydurmasının da bir göstergesi. Kulübümüz her zaman yeni zorluklara açıktı ve bugün bu yeni maceraya atılmak için çok mutluyuz. Kulübümüz mottosu olan “Live Ahead”i bir kez daha uyguladığımız için de ayrıca heyecanlıyız.” açıklamalarında bulundu.

Astralis Group oldukça önemli bir espor organizasyonu. Organizasyon League of Legends’da Origen, CS:GO’da Astralis ve Fifa’da Future FC’nin sahibi. Juventus’la yaptıkları anlaşma ile beraber PES eFootball League de güçlü bir giriş yapmış olacaklar. Konu ile ilgili Astralis Group Co-CEO’su Anders Hørsholt “Astralis Group esporda öncü bir kulüp ve her seviyede yüksek performans göstermek istememiz tüm espor endüstrisini etkiledi. Uzun dönemde başarıyı yakalayabileceğimizi zaten kanıtladık ve bu şekilde birleşmeler gerçekleştirmek bizim doğal gelişimimiz. Juventus ile anlaşma yapmaktan ötürü çok mutluyuz.” açıklamalarında bulundu.

eFootball League’in 2. sezonu ile beraber Juventus, eSerie A TIM’de de mücadele edecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir