mix

Kai Cenat Twitch Platformundan Yasaklandı

Twitch, popüler yayıncılarından Kai Cenat platformdan yasaklandı. Twitch, en popüler canlı yayın ve oyun oynama platformudur. Bu platform, oyun severler için mükemmel bir seçenektir çünkü oyunları canlı olarak yayınlamak ve izlemek için kullanılabilir. Ayrıca, oyun yayıncıları için de mükemmel bir seçenektir çünkü oyunları canlı olarak yayınlamak ve izleyicilerle etkileşim kurmak için kullanılabilir. Artık sohbet programları, oyun şovları, tüm günlerini “gerçek dünyada” yaşadıkları gibi yayınlayan kişiler ve çok daha fazlası var. Pek çok içerik üreticisi sadece yayında takılarak, bir odada arkadaşlarıyla takılarak ve tartışmaya katılarak tanınır hale geldi. Twitch aynı zamanda çok kutuplaştırıcı bir platform oldu. Çünkü içerik oluşturucular yayın içi ve dışı davranışları nedeniyle her türlü sorunla karşılaştılar.

Kai Cenat Neden Twitch Platformundan Yasaklandı?

Bir Twitch yayıncısı olan Kai Cenat, geçici bir yasak alan birçok ünlü yayıncıdan en yenisi. 21 yaşında bir yayıncı olan Kai Cenat, kısa bir süre önce yasaklanan Adin Ross gibi diğer ünlü yayıncılarla birlikte yayın yaptıktan sonra son bir iki yıl içinde büyük bir popülerlik kazandı. Kai Cenat’ın ban yeme sebebi kesin olarak belli değil. Ancak, canlı yayında yiyecekler tüketmesi ile alakalı olması muhtemel. Muhtemelen çok fazla yediği için baygın gibi durması sebebiyle olduğu, düşünceler arasında. Haksız ya da muğlak görünmüyor. Çünkü Twitch’in alkol ya da diğer narkotiklere karşı bir kuralı var. Tabii bu da birinin ban yeme sebebi olur. Bu oldukça bariz bir yasa ihlali. Kai Cenat Twitter’da durumu hafifletti. Ancak ne zaman geri döneceği belli değil.

Bu yasaklar genellikle bir haftadan fazla sürmez. Bunun oldukça hızlı bir şekilde geçeceğini tahmin etmek mantıklı. Ancak bu yasaklar yayıncılara gerçek anlamda zarar veriyor. Akıştan gelen gelir hacmi göz önüne alındığında, bir gün bile önemli mali kayıplara neden oluyor. Kai Cenat için uzun süredir beklenen subathon şu anda biraz beklemek zorunda kalacak. Hatta, diğer yazılara geçmeden önce tavsiye etmek istediğimiz önemli bir yazı var.

Riot Games, League of Legends ve Teamfight Tactics kaynak kodlarının bilgisayar korsanları tarafından ele geçirildiğini açıkladı.

administrator
Damla Tural, "Gökyüzü Savaşçıları Beyaz'ın Yükselişi" adlı eserin yazarıdır ve espor, anime ve oyun dünyasına olan ilgisiyle bilinir. Yazar, sıkça bu alanlardaki gelişmeleri takip eder ve bu konularda haber yazmaktan büyük keyif alır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir