League of Legends League of Legends Haberleri mix

Kış Mevsimi Finali, 11 Mayıs’a ertelendi

Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi Finali, daha düşük bir sokağa çıkma yasağı olasılığının olduğu 11 Mayıs tarihine ertelendi.

Riot Games tarafından yapılan bir açıklama ile, 9 Mayıs olarak duyurulan Kış Mevsimi Finali tarihi 11 Mayıs saat 14.00’a ertelendi. Yaptıkları açıklamaya göre bu ertelemenin nedeni, 9 Mayıs’ta sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi ihtimalinin 11 Mayıs’takine göre daha yüksek olması.

İzleyicilere daha kaliteli bir yayın sunmak için çalışanlardan bazılarının, görevlerini sahnede yerine getirmesi gerekiyor. Riot Games, tıpkı Akademi Ligi Finalleri’nde yaptıkları gibi, tüm görevlilerin evden çalışmasının gerekeceği bir senaryoya hazırlıklı. Yine de bu tercih yanında bazı sıkıntıları da getiriyor.

 “Ekibin tamamının evlerinden bağlandığı bir senaryo aslında oldukça uzun bir süredir test ediliyor ancak burada ne yazık ki önüne geçmekte güçlük çektiğimiz çeşitli sıkıntılarla karşı karşıya kalıyoruz. Maçları sizlerle buluşturma sürecinde internet altyapısının stabil ve belli bir hızı destekliyor olması gereken birkaç kilit rol var. Maçlar boyunca haritanın her yerinde gerçekleşen aksiyonları takip ederek en can alıcılarını anlık olarak yönetmenle paylaşan izlemciler, bu görüntüler arasında seçim yapıp üzerlerine eklenmesi gereken grafikleri ekleyen ve yayını sizin ekranlarınızda gördüğünüz hale getiren yönetmen ve bu aşamalarda çalışan diğer arkadaşlarımız gibi.”

Paylaştıkları açıklamadan da anlaşılabileceği gibi maksimum kalitede bir yayın için, bazı görevlilerin sahnede çalışması oldukça önemli. Bu yüzden Kış Mevsimi Finali’nin, hafta sonuna denk gelen 9 Mayıs yerine hafta içine denk gelen 11 Mayıs’ta oynanması kararlaştırıldı.

Eğer 11 Mayıs’ta da bir sokağa çıkma yasağı ilan edilirse Kış Mevsimi Finali, tıpkı Akademi Ligi Finalleri’nin yapıldığı gibi tamamen evden çalışmayla gerçekleştirilecek.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir