League of Legends League of Legends Haberleri mix

LCK 2020 Bahar Mevsimi 4. haftası başladı

LCK Bahar Mevsimi 4. haftası ilk gün maçlarıyla başladı.

Haftanın  ilk maçında  geçtiğimiz hafta ilk galibiyetini alan KT Rolster ve SANDBOX Gaming karşı karşıya geldi. Rakibini 2-1 ile geçen KT Rolster maçı kazandı. Günün ikinci maçında Faker liderliğinde T1, Griffin ile karşılaştı. Favori T1 rakibini 2-0 ile kolay geçti.

LCK Bahar Mevsimi 4. Hafta 1. Gün Sonuçları

  • KT Rolster | 2– 1| SANDBOX Gaming
  • T1 | 2 – 0 | Griffin

KT Rolster – SANDBOX Gaming

1. Maç – Haftanın ilk maçında oyunun ilk ejderi KT’ye gitti. İlk kanı 8. dakikada SANDBOX Gaming aldı. Ejder çevresindeki görüşe önem gösteren KT henüz 18. dakikada 3. ejder güçlendirmesini aldı. 23. dakikada çıkan takım savaşında karşılıklı skorlar alınsada SB rakibine 4. ejder şansı vermedi. 29. dakikada çıkan takım savaşında 3 skor alan SB ardından Baron’u da alarak avantajı eline aldı. Baron’dan sonra başarılı bir kuşatma gerçekleştiren ekip 4 skor daha alarak oyunu 10-1 skorla kazanması bildi.

2. Maç – Serinin ikinci maçında ilk kan henüz 3. dakikada KT Rolster ormancısı bon0’ya gitti. İlk ejderi de alan ekip ikinci maça iyi başladı. KT 22. dakikada 4. ejder güçlendirmesini alarak avantaj elde etti. 29. dakikada çıkan takım savaşında orta koridoru Kuro’nun güzel oyunuyla 4 skor alan takım KT oldu. Takım savaşından sonra Kadim Ejderha ve Baron güçlendirmesini de alan KT, doğruca oyunu bitirmeye yönlendi. Yaptığıı kuşatmada katliam yapan ekip oyunu kazandı ve seriyi son maça taşıdı.

3. Maç – Son maça da iyi başlayan taraf KT oldu. 5. dakikada ilk ejderini alan ekip 12. dakikada ejderi aldıktan sonra hanesine 3 skor yazdırdı. 22. dakikada 8-1 skorla 6 bin altın öne geçen KT, Baron güçlendirmesini hanesine yazdırdı. 23. dakikada Kadim Ejderha güçlendirmesini de alan ekip büyük avantaj yakaladı. Oyunu uzatmak istemeyen KT güçlendirmelerini kullanarak başarılı bir kuşatma gerçekleştirdi. 4 skor alan ekip maçı kazanmasını bildi. Böylelikle KT Rolster, LCK Bahar Mevsimi 4. haftasında 2. galibiyetini aldı.

T1 – Griffin

1. Maç – Serinin ilk maçında ilk ejder güçlendirmesini alan taraf Griffin oldu. Uzun süre karşılıklı skor alınmadan devam eden maçta, T1 ilk kanı nişancısı Teddy ile 12. dakikada döktü. 23. dakikada çıkan takım savaşı çok uzun sürdü. Faker’ın kalitesini konuşturduğu savaşta T1 katliam alarak avantaj yakaladı. T1, 25. dakikada 3. ejder güçlendirmesini aldı. Hemen sonrasında alt koridora yönlenen ekip rakibinin kötü pozisyonda olmasını fırsat bilip savaş başlattı. Bu savaştan 4 skor çıkan ekip serinin ilk maçını Baron ve Kadim Ejderha almadan kazanmasını bildi.

2. Maç – İkinci maçta henüz 5. dakikada 4 kişilik alt koridor baskınıyla ilk kan Griffin ekibinin oldu. Takım aynı zamanda ilk ejderin de sahibi oldu. 19. dakikada çıkan takım savaşında Griffin 3. ejder güçlendirmesini alsa da katliam verdi. Yaptığı katliamdan sonra baskısını hissettirmeye başlayan T1, aldığı skorlar ile maçı dengeledi. Rakibine 4. ejder tanımayan ekip 30. dakikada 2. ejderini aldı. 33. dakikada çıkan takım savaşını iyi oynayan taraf T1 oldu. Katliam yapan ekip ilk oyunda olduğu gibi Baron ve Kadim Ejderha almadan oyunu kazandı. Böylelikle lider T1, LCK 2020 Bahar mevsimi 4. haftasına galibiyetle başladı.

administrator
çok oynar bazen yazar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir