LCK 2020 Yaz Mevisimi'nde 7. hafta 4. gün maçları tamamlandı mix

LCK 2020 Yaz Mevisimi’nde 7. hafta 4. gün maçları tamamlandı

Dünya’nın en büyük League of Legends liglerinden birisine sahip olan Kore’de 2020 LCK 7. hafta 4. gün karşılaşmaları tamamlandı.

  2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 7. hafta 4. günü geride bıraktık. Damwon Gaming – Hanwha Life Gaming ve T1 – SANDBOX Gaming serilerini izlediğimiz günde üçüncü maçı göremedik. DAMWON Gaming ve T1, rakipleri Hanwha Life Gaming ve SANDBOX Gaming’i 2 maçta yenerek günün kazananları oldular.

LCK 2020 Yaz Mevsimi 7. Hafta 4. Gün Sonuçları:

DAMWON Gaming| 2 – 0 | Hanwha Life Gaming

T1| 2 – 0 | SANDBOX Gaming

 

DAMWON Gaming – Hanwha Life Gaming 1. Maç

Günün ilk karşılaşmasında vadiye inen takımlardan DAMWON Gaming’in kadrosu Nuguri, Canyon, ShowMaker, Ghost ve BeryL’den oluştu. Takım, kompozisyonunda Jayce, Rek’Sai, Sylas, Ashe ve Pantheon şampiyonlarına yer verdi.

Karşılaşmanın diğer takımı olan Hanwha Life Gaming ise DuDu, Cad, Mireu, Viper, Lehende beşlisi ile vadiye indi. Takım, Renekton, Lee Sin, Galio, Aphelios ve Braum’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

Günün ilk maçı 25 dakika sürdü. Genel olarak DAMWON Gaming’in üstünlüğü ile geçen karşılaşma da Hanwha Life Gaming, erken oyunun sonlarına kadar rekibine cevap verse de performansları, oyunu tutmak için yeterli olmadı. DAMWON Gaming, kolay bir oyunla birlikte seride öne geçmeyi başardı. Maçın en değerli oyuncusu ise 7/1/8’lik Sylas performansı ile ShowMaker oldu.

DAMWON Gaming – Hanwha Life Gaming 2. Maç

Serinin ikinci maçında Hanwha Life Gaming, orman rolünde DuDu yerine Yeongjae ile vadiye indi. İlk karşılaşmayı kolayca kazanan DAMWON Gaming, ikinci maç için Jayce, Olaf, Kassadin, Senna ve Sett şampiyonlarını tercih etti.

Seriye mağlubiyetle başlayan Hanwha Life Gaming’in kompozisyonu ise Wukong, Volibear, Sylas, Ashe ve Soraka’dan oluştu.

Serinin ikinci karşılaşması 21 dakikada sona erdi. Hanwha Life Gaming, bir önceki karşılaşmada rakiplerine az da olsa cevap vermeyi başarmış olsalar da bu maçta DAMWON Gaming tarafından dümdüz edildiler. Maçta hiçbir varlık gösteremeyen takım, serinin mağlubu oldu. Maçın en değerli oyuncusu olarak 11/0/5’lik Kassadin performansıyla bir kez daha ShowMaker seçildi.

T1 – SANDBOX Gaming 1. Maç

Günün ikinci karşılaşmasında vadiye inen takımlardan T1’ın kadrosu Canna, Cuzz, Clozer, Teddy ve Effort’dan oluştu. Takım, kompozisyonunda Camille, Volibear, Zoe, Ezreal ve Bard şampiyonlarını tercih etti.

Vadinin diğer tarafındaki takım olan SANDBOX Gaming ise Summit, OnFleek, FATE, Route, GorillA beşlisi ile birlikte mücadele etti. Takımın kompozisyonunda Wukong, Hecarim, Irelia, Sona ve Lux şampiyonları yer aldı.

Serinin ilk karşılaşması 25 dakikada bitti. Tamamen T1’ın kontrolünde başlayan, devam eden ve biten karşılaşmada SANDBOX Gaming’in hiçbir söz hakkı olmadı. Böylece T1, seride kolay bir maçla öne geçti. Maçın en değerli oyuncusu 1/0/12’lik Bard performansıyla Effort oldu.

T1 – SANDBOX Gaming 2. Maç

Serinin ikinci maçında herhangi bir oyuncu değişikliği gerçekleşmedi. Seriye galibiyetle başlayan T1, ikinci karşılaşma için Sylas, Rek’Sai, Zoe, Ashe ve Braum şampiyonlarından oluşana bir kompozisyon kurdu.

İlk maçın mağlubu SANDBOX Gaming ise Kennen, Lee Sin, LeBlanc, Aphelios ve Nautilus şampiyonlarını tercih etti.

Günün son karşılaşması 26 dakikada sona erdi. Tıpkı ilk maçta olduğu gibi bunda da SANDBOX Gaming’in herhangi bir iddiası olmadı. T1, dominant iki oyunun ardından puanı cebine koymayı başardı. Maçın en değerli oyuncusu, 8/1/4’lük Rek’Sai performansı ile Cuzz oldu.

Böylece 2020 LCK Yaz Mevsimi 7. hafta 4. gün karşılaşmaları tamamlandı. Lig, 6 Ağustos Perşembe günü gerçekleşecek DAMWON Gaming – Gen.G ve T1 – SeolHaeOne Prince karşılaşmaları ile devam edecek.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir