mix

Lenovo Game On açıldı

Türkiye’nin ilk kapsamlı oyun ve etkinlik alanı Lenovo Game On, bugün saat 12:00 itibariyle açıldı.

Türkiye’nin ilk kapsamlı oyun ve etkinlik alanı Game On, Beşiktaş ve Lenovo’nun işbirliği ile Vodafone Park’ta açıldı. Geçtiğimiz haftalarda kulüp başkanı Fikret Orman’ın ev sahipliğinde alanda özel bir davet düzenlenmiş ve davete birbirinden ünlü isimler katılmıştı. Yapılan son çalışmaların ardından bugün saat 12:00 itibariyle Game On kapılarını halka açtı.

İçerisinde oyun konsolları, masaüstü ve dizüstü bilgisayarların yanı sıra sanal gerçeklik ve artırılmış gerçeklik bölümleri de yer alan Game On,  sonunda kapılarını açtı. Dolmabahçe’deki Vodafone Park Stadı’nda yer alan Game On, Türkiye’nin ilk gerçek kapsamlı oyun ve etkinlik alanı olarak öne çıkıyor. Yüksek performanslı oyun ekipmanlarının bulunduğu alanın büyüklüğü ise yaklaşık olarak 1000 m².

Oyun oynamayı seven ve yüksek performanslı bilgisayar deneyimi yaşamak isteyen genç ve yetişkinlerin güvenli ve keyifli bir ortamda oyun oynayabileceği, bunun yanı sıra turnuvalara katılabileceği Game On’un her gün 12:00-24:00 saatleri arasında açık olacağı duyuruldu. Lenovo’nun Jedi Challenges adındaki AR (Augmented Reality) Artırılmış Gerçeklik tabanlı uygulaması da satışa sunulmadan önce mekana özel olarak ilk kez oyunseverler ile tanıştırılacak.

espor yazarı, avukat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir