mix

Logitech G, William Byron eSports ile sponsorluk anlaşması imzaladı

Bilgisayar ekipman tedarikçisi Logitech G, iRacing takımı William Byron eSports ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

22 yaşındaki profesyonel NASCAR sürücüsü William Byron’un sahibi olduğu takım iRacing 2020 serisinde mücadele edecek. Anlaşmanın bir parçası olarak Byron, yarış simülasyonlarını tanıtmak ve geliştirmek için Logitech G ile beraber çalışacak.

Logitech G Genel Müdürü Vincent Borel sponsorlukla ilgili yaptığı açıklamada; “Şirket olarak, eRacing sporunun büyümesini görmek ve daha fazla insanı yarışmaya teşvik etmek istiyoruz. İçinde bulunduğumuz zamanda simülasyon yarış sporları hiç olmadığı kadar gelişiyor. William ve iRacing ekibine sponsor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Onlarla birlikte eRacing sporunu inşa edip büyütmeyi dört gözle bekliyoruz.” dedi.

William Byron eSports, Logitech G’nin oyundaki temsilcisi olacak. Takım yarışçılarından Nick Ottinger’in arabasının önünde şirketin logosu bulunacak.

William Byron sponsorlukla ilgili yaptığı açıklamada; “Her genç yarışçının, kalbinde oyunlar yatar. Benim için oyun sevgisi, Logitech G’nin direksiyonlarını kullanarak yatak odamda yarışan bir çocukken başladı. Odamda oyun oynamak ve sonra iRacing devresinde rekabet etmek, bugün olduğum yerde olmada önemli bir rol oynadı. Oyunlar ve simülasyonlar bugün yaptığımız işin ayrılmaz bir parçası haline gelmeye devam ediyor.

Kendi ekibimi kurmak ve Logitech G ile birlikte çalışmak benim için bir hayalin gerçekleşmesi. Bu, kendi kariyerimi başlatmamda yardımcı olan bir topluluğa geri dönmem için harika bir yol. Logitech G, yarış ve yenilik için aynı tutkuyu paylaştığımız için mükemmel bir ortaktır. En önemlisi ikimiz de eRacing’in geleceğine yatırım yapıyoruz. Birlikte taraftarlara ve seyircilere yarış tutkularını takip etmeleri için ilham vereceğiz.” dedi.

William Byron 2020 eNascar Sürücüleri

#25 Nick Ottinger

#97 John Gorlinsky

administrator
çok oynar bazen yazar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir