mix

Logitech G302 Daedalus Prime MOBA oyun faresini tanıttı

Logitech, G-serisine yeni bir fare daha ekledi. Dünya’nın dört bir tarafından oyuncuların da iş birliğiyle tasarlanan G302’nin 6 tane programlanabilir tuşu bulunuyor. Fare, on-the-fly ayarlanabilir DPI ayarı ve Logitech’in “Delta Zero” teknolojisiyle donatılmış.

Logitech direktörlerinden Vincent Tucker şöyle belirtti:

“G302 dünyadaki e-sporcuların ihtiyaçlarını karşılamak üzere dizayn edildi. G302 oyunculara rahatı ve en yüksek performansı bir arada sunabilmek için en son teknolojiyi kullanıyor. Oyunculara, hızlı tıklama ve kusursuz zamanlama sağlıyor.”
G302, profesyonel e-spor takımlarından Team SoloMid, Cloud 9, CJ Entus Frost, CJ Entus Bale ve Invictus Gaming’in katkılarıyla üretildi. Logitech, G302’nin özel Delta Zero teknolojisi, üst düzey lens tasarımları, algoritmaları, gelişmiş lazer teknolojisi fareyi özel kılan özellikleri. Ayrıca bu fare oldukça hafif ve sürtünme düzeyi oldukça düşük. G302’nin tuşları 20 milyon tıklama testinden geçmiş ve bu da 2 yıl boyunca günlük 15 saat kullanıma tekabül ediyor. Bu da farenin ne kadar dayanıklı olduğunun bir kanıtı.

Özellikle Dota 2 olmak üzere her türlü eSpor hayranı, takipçisi, çevirmen, sporsever

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir