mix Overwatch

London Spitfire ve Vancouver Titans lokasyon değiştiriyor

Kuzey Amerika merkezli London Spitfire ve Vancouver Titans tamamen Güney Koreli oyunculara sahip olduklarından  lokasyon değiştirdiler.

Birçok espor dalında olduğu gibi Güney Koreli oyuncular Overwatch’da da oldukça başarılılar. Bu durumda birçok Overwatch League takımı ekiplerinde çokça Güney Koreli oyuncu barındırıyor. Çin, Güney Kore, Kuzey Amerika merkezli organizasyonlar bile çokça Güney Koreli oyuncuya sahip.

Kuzey Amerika merkezli organizasyonlar olan London Spitfire ve Vancouver Titans takımları da takımlarında tamamen Güney Koreli oyunculara sahipler. Şu an için Amerika’da bulunan takım oyuncuları en yakın tarihte lokasyon değiştirerek Güney Kore’ye geçecekler.

Bu kararın bu zamanda verilmesi tabii ki COVID-19 salgınıyla doğru orantılı. Tamamen Güney Koreli oyunculardan oluştuğu için aslında iki takımın oyuncuları da salgın sırasında kendi vatanlarıdna olacaklar.

Geçiş sürecinde bazı maçlar ertelenebilir ya da iptal olabilir. Toronto Defiant koçu Fefe kendi yaptığı yayın sırasında böyle bir ihtimalin varlığından söz etmişti. Ancak Overwatch League yönetimi ellerinden geldiğince tüm maçları oynatmak ve geride kalan takvime yetişmek istiyor. Konu ile ilgili detaylı açıklamalar ilerleyen günlerde gelecektir.

Daha önce Seoul Dynasty’nin de Kuzey Amerika bölgesine katılmasıyla Overwatch League’de Kuzey Amerikada oldukça yeterli sayıda takım var. Bu yüzden iki takımın eksilerek Güney Kore’ye gitmesi bu bakımdan çok büyük sıkıntı oluşturmayacaktır. Bu geçişle beraber Asya bölgesinde toplam 6 takım olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir