mix Overwatch

Los Angeles Valiant yeni sezonda renk değişikliğine gidiyor

Ligin üçüncü sezonunda lokal konumuna göre hareket etmek isteyen takım Sarı-Yeşil renklerini Sarı-Mavi’ye çeviriyor.

Markalaşmak her piyasada çok önemli. Overwatch League’de 2020 senesinde takımlar kendi eyaletlerinde maçlar oynayacaklar. Bu yüzden takımların eyaletlerindeki taraftar kitlesi artık daha önemli. Ayrıca eyaletlere göre hareket etmek de daha büyük öneme sahip.

Los Angeles Valiant geçtiğimiz iki sezonda sarı ve yeşil renkli bir logoya ve formaya sahipti. Immortals’ın sahip olduğu takım gelecek sezon bu renkleri sarı ve mavi olarak değiştirecek. Güney Kaliforniya’da yer alan Los Angeles, mavi gökyüzü ve sarı güneşi ile tüm dünyaya nam salmış bir bölge. Bu açıdan baktığımızda bu renkler Los Angeles’ı yansıtmak için harika tercihler. Ayrıca yine bir Kaliforniya takımı olan Golden State Warriors logosunda bu renklere yer veriyor.

Geçtiğimiz senelerde Blizzard her Overwatch League takımı için skinler çıkarmıştı. Los Angeles Valiant’ın yaptığı bu değişikliğe göre bu kostümlere sahip oyuncuların kostümleri yeni renklere göre düzenlenecek. Ayrıca profesyonel arenada da bu kostümlerin rengi güncellenecek.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir