Mafia II ve III: Definitive Edition'ın çıkışı gerçekleşti mix

Mafia II ve III: Definitive Edition’ın çıkışı gerçekleşti

Mafia Trilogy’nin tanıtımı için gösterilen tarihe ulaştık. Mafia II: Definitive Edition ve Mafia III: Definitive Edition çıkışını gerçekleştirirken Mafia: Definitive Edition için bir teaser trailer yayınlandı.

13 Mayıs tarihinde Microsoft Store üzerinden yapılan sızıntı dolayısıyla Mafia: Definitive Edition’ın çıkış tarihi ve oyun içi görselleri gün yüzüne çıkmıştı. Aynı zamanda Mafia II ve III’ün Definitive Edition versiyonlarının, 19 Mayıs’ta gerçekleşecek tanıtım ile birlikte çıkış yapacağını da öğrenmiştik.

Sızıntıdan öğrendiğimiz bilgilerin doğruluğu bugün kanıtlandı. Saat 19.00’da yapılan tanıtım ile birlikte Mafia II: Definitive Edition ve Mafia III: Definitive Edition satışa sunuldu. Bazı oyuncular çıkış tarihini beklemek zorunda kalmamış bile olabilir çünkü oyunun 18 Mayıs 2020 tarihinde Microsoft Store üzerinden sızdığı söyleniyor.

Sızan oyunun Youtube’a da yüklenen oynanış videolarını seyreden pek çok oyuncu, çıkan yapımdan memnun değil gibi gözüküyor. Zaten çıkışının üzerinden pek bir zaman geçmemiş oyunların Definitive Edition’larının, orijinal sürümlerinden pek de farklı olmadıklarından yakınılıyor.

Serinin birinci oyunu için ise sadece bir teaser trailer yayınlanıp oyun için bir çıkış tarihi verildi. Açıklanan çıkış tarihi, geçtiğimiz haftaki sızıntıyı doğruladı. Yeni oyun 28 Ağustots 2020 tarihinde satışa sunulacak.

Mafia: Definitive Edition açıklananlara göre tamamen yeniden tasarlanmış. Diyaloglar ve arkaplan hikayeleri düzenlenmiş, yeni sinematikler ve içerikler eklenmiş ve serinin son oyunu olan Mafia III’un oyun motoru kullanılmış. Bugün çıkış yapan oyunlar bazı oyuncuları sinirlendirmiş olsa da Mafia: Definitive Edition için oluşturulan heyecan hiç azalmadan devam ediyor.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

1 Comment

  • Ferhat 20 Mayıs 2020

    Ve kırıldı :D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir