mix

Mass Effect: Andromeda tanıtıldı

Electronic Arts, RPG türündeki serisinin yeni oyunu Mass Effect: Andromeda hakkında E3 2016 etkinliğinde kullanıcılar ile önemli bilgiler paylaştı.

Mass Effect serisinin tutkunlarının uzun süredir beklediği yeni Mass Effect: Andromeda, EA Play konferansında yayınlanan yeni video ile tanıtıldı. Tanıtılan yeni Mass Effect: Andromeda’da oyunun geliştirilmiş olan grafikleri ve geniş bir boyuta hakim olan haritası ilk dikkat çeken özellikler oldu. Electronic Arts’ın son zamanlarda birçok oyunununda kullandığı Frostbite motoru ile geliştirilen Mass Effect: Andromeda’da bu sefer biz uzaylı oluyoruz. Tempest adında bir uzay gemisi ile yolculuk yapacağımız oyunda Andromeda galaksisinde maceramıza başlayacağız.

Serinin bir önceki oyunlarına göre oldukça geliştirilmiş dinamiklere ve gerçekçiliğe sahip olan Mass Effect: Andromeda tanıtım videosundan da anlaşılacağı üzere oyunculara aksiyonu en uç noktasına kadar yaşattıracak gibi gözüküyor. Ayrıca yine kullanıcılar ile paylaşılan tanıtım videosunda oyunda 7 farklı uzaylı ırkın yer aldığını görüyoruz. İlk oyunu 2007 yılında çıkış yapan Mass Effect’in devam serileri sırasıyla 2010 ve 2012 yıllarında piyasa sürülmüştü. Böylece yapımcı şirket aradan geçen yaklaşık 4 senenin ardından serinin yeni oyunu kullanıcılarla buluşturmuş olacak.

İlk olarak 2016’nın yaz aylarında piyasaya sürüleceği açıklanan ancak sonrasında 2017‘ye ertelenen yapımın gelecek yılın ilk çeyreğinde oyuncularla buluşması bekleniyor. PS4, Xbox One ve PC platformlarına gelecek olan yapımın net çıkış tarihinin önümüzdeki dönemlerde yapımcı şirket Electronic Arts tarafından açıklanması bekleniyor.

editor
e-Spor hayranı ve profesyonel sahnenin takipçisi biraz da weirdo.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir