mix

Mert Al, Fut Champions Cup’a çeyrek finalde veda etti

Göztepe Gaming oyuncusu Mert Al, Ustun’e iki maçta toplam 5-4 kaybederek turnuvadan elendi.

Çeyrek finalde FCC Fiddle’ı mağlup eden isim büyük bir başarı elde etti. Çeyrek finale gelindiğinde ise Mesut Özil’in takımının oyuncusu Türk asıllı Ustun’e karşı harika bir geri dönüşe imza atmaya çok yaklaşsa da bunu başaramadı. Ustun’e elenen Mert Al, turnuvada ilk 8’e girmeyi başardı.

İlk maçta sönük bir görüntü çizen Mert Al kötü bir skorla ayrıldı. Maçı 5-1 kaybeden isim ikinci maç için işleri biraz zora soktu. Devreye neredeyse kafa kafaya bir oyunla 2-1 mağlup giren Mert ikinci yarı istediği performansı gösteremedi. Rakip atakları savunmakta güçlük çeken oyuncu kalesinde 45 dakikada 3 gol daha görerek 5-1 gibi dönülmesi zor bir skorla kaybetti. 5. gol biraz da şans anıydı diyebiliriz. 88. dakikada Messi’yle kaleye kısmen uzak bir mesafeden kafayla golü bulan Ustun, Göztepe temsilcisinin umutlarını bir hayli azalttı.

Potansiyelinin çok altında bir maç geçiren Mert buna rağmen ikinci maça kafasını tam anlamıyla temizleyerek girdi. Adeta tek kale oynayan oyuncu maçı 3-0 kazanmasına rağmen turnuvadan elendi. İkinci maç, adeta ilk maçın acısını çıkarsa da bu performans yeterli olmadı. Mert son dakikaya kadar mücadeleyi elinden bırakmadı. Bir gol daha bulsa her şey farklı olabilirdi ancak şans yüzüne bir türlü gülmedi. Son atağını da şanssız bir şekilde harcayan isim turnuvadan elendi. Maçın özet görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz;

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir