Mobile Legends: Bang Bang Türkiye Şampiyonası Yakında Başlıyor mix Mobile Legends

Mobile Legends: Bang Bang Türkiye Şampiyonası Yakında Başlıyor

Mobile Legends : Bang Bang Türkiye Şampiyonası 11 Mart’ta açık elemeler ile başlıyor. Mobile Legends Türkiye Şampiyonası ilk defa düzenlenecek. Ödül havuzu 500.000 TL olacak olan şampiyona ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Mobile Legends Türkiye Şampiyonası Sezon Detayları 

Mobile Legends’in Türkiye resmi hesabından yapılan duyuruda sezon detayları paylaşıldı. Paylaşılan detaylar ektedir ;

  • Mobile Legends Türkiye Şampiyonası ödül havuzu 500.000 TL olacağı açıklandı.

Turnuva Tarihleri 

  • Birinci Açık Eleme : 11-12 Mart tarihinde 128 takım ile oynanacaktır. Maçlar tek maç üzerinden son 16 takım kalana kadar devam edecektir. Son 16 takım kaldığında ekipler birbirleriyle swiss formatında karşı karşıya gelecek ve son 8 takım Kapalı Elemelere yükselecektir.
  • İkinci Açık Eleme : 18-19 Mart tarihinde 128 takım ile oynanacaktır. Maçlar tek maç üzerinden son 16 takım kalana kadar devam edecektir. Son 16 takım kaldığında ekipler birbirleriyle swiss formatında karşı karşıya gelecek ve son 8 takım Kapalı Elemelere yükselecektir.
  • Kapalı Eleme : MTC’de yer alacak 8 takımın 7’sini belirlemek için ikili eleme sisteminde 16 takım karşı karşıya gelecek ve en iyi 7 takım bir üst tura yükselecek.
  • MTC Lig Aşaması : 8 takım birbiriyle iki defa karşı karşıya gelecektir. 4 hafta sürecek maratonun ardından ilk 4 takım finallerde şampiyonluk için mücadele edecektir.

Turnuvaya katılmak isteyen ekipler buradan gerekli bilgileri doldurarak turnuvaya kayıt olabilirler.

Incendio Supremacy M4 Dünya Şampiyonasına Veda Etti 

5mid Özel : ORGLESS Oyuncusu “Thenderlost” Röportajı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir