mix Oyun

Mortal Shell Ücretsiz Oldu

Epic Games Store şimdi de Mortal Shell oyununu ücretsiz olarak kullanıcılarına hediye etti. 119 TL değerindeki oyun 29 Aralık 19:00’a kadar ücretsiz oldu.

Mortal Shell, paramparça olmuş bir dünyada akıl sağlığını ve direncini test eden, derin bir aksiyon-RYO oyunudur. Düşmanlarının merhameti yok; hayatta kalmak için üstün farkındalık ve keskinlik gerekiyor. Oyunda kayıp savaşçıları ele geçirmeniz, gizli kutsal yerleri keşfetmeniz ve korkunç düşmanlarla yüzleşmeniz gerekiyor.

Platform bugün 19:00’da sıradaki ücretsiz oyunu hakkında Reddit ve sosyal medya üzerinde bazı tahminler var.

Geçtiğimiz günlerdeki oyunları sızdıran billbil-kun adlı kullanıcı “iyi bir seri olduğu ve bu şekilde sızdırılmayı hak etmediği için sızdırmayacağım” şeklinde açıklama yaptı. Ancak, bizim tahminlerimize göre Epic Games’in 29 Aralık’taki ücretsiz oyunu Dishonored 2 olabilir.

Epic Games hediye paketinin üstünde Dishonored 2’nin sembolünün yer alması bu tahminin doğru olabileceğini güçlendiriyor.

Dishonored 2 Hikâyesi Nedir?

İlk oyunun tam 15 yıl sonrasını konu alan Dishonored 2’de, babası Corvo’nun da yardımı ile Emily Kaldwin doğrucu ve lider ruhlu gerçek bir kraliçe olmuştur. Annesi Jassemine Kaldwin’in 15. ölüm yıldönümünde ‘ne idüğü belirsiz’ Delilah ortaya çıkar ve bir darbe girişiminde bulunup, kraliyeti Emily’nin elinden alır. İşte tam bu saldırı sırasında sırt sırta vermiş Corvo ve Emily’yi gösterirken oyun size o malum seçeneği sunuyor. Kimi yöneteceksiniz? Emily mi, Corvo mu? Kimi seçerseniz seçin diğeri Delilah’ın büyüsü ile taşa dönüşüyor ve sizde seçtiğiniz karakter ile Dunwall’dan kaçmaya başlıyorsunuz. Eğer Dishonored’ı ve daha sonra çıkan iki DLC’sini bitirmediyseniz, Delilah’ın kim olduğu gibi birçok soru kafanızı tırmalayacaktır. Bu yüzden oyunun wiki sayfasından veya başka bir kaynaktan ön bilgi toplamanızda fayda var.

Dishonored 2, iki oynanabilir karakterden birini seçebilmenize olanak sağlıyor.

  • Epic Games 29 Aralık ücretsiz oyunu: Dishonored – Definitive Edition ve Eximius: Seize the Frontline

Epic Games ile alakalı haberlerimize buradan bakabilirsiniz.

administrator
Damla Tural, "Gökyüzü Savaşçıları Beyaz'ın Yükselişi" adlı eserin yazarıdır ve espor, anime ve oyun dünyasına olan ilgisiyle bilinir. Yazar, sıkça bu alanlardaki gelişmeleri takip eder ve bu konularda haber yazmaktan büyük keyif alır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir