mix

mousesports, Rockstar ile anlaştı

PepsiCo çatısı altında faaliyet gösteren Rockstar Energy Drink, Alman mousesports ile anlaşma imzaladı.

Rockstar logosu, takımların formalarında yer alacak. Alman espor markası ve  Rockstar işbirliği ile takipçilere yönelik içeriklerin ve yeni deneyimlerin üretilmesi planlanıyor. Rockstar böylece mousesports’un Vodafone, Snipes, Razer, Nitrado, ve noblechairs’ten oluşan sponsorları arasında kendi yerini aldı. mousesports şu anda aktif olarak Counter-Strike: Global Offensive, Rocket League ve StarCraft 2’de mücadele ediyor ve yakın zamanda da bir League of Legends ekibi kurarak bu sahneye de katıldı.

PepsiCo’nun ticari direktörü Carl Windfuhr anlaşmayı kamuoyuyla şu şekilde paylaştı. “ Yeni yıla yeni bir ortaklıkla başladığımızı açıklamaktan gurur duyuyorum. Mousesports’la anlaşarak espor sahnesinde güçlü ve tanınmış bir ortak kazandık. Şimdi onları daha üst seviyeye taşımak için hep birlikte çalışacağız. Daha güçlü, daha sesli ve birlikte!”

Anlaşmayla ilgili olarak mousesports CEO’su Stefan Wendt şunları söyledi. “mousesports sponsorları arasında Rockstar gibi bir markanın da olduğunu görmek bizler için gurur verici bir durum. Birlikte çalışarak 2020 yılında destekçilerimiz için güzel deneyimler yaşatarak bu yılın en güzel şekilde geçmesini sağlayacağız.”

Bu sponsorluk anlaşması, Rockstar’ın Almanya’daki ilk espor sponsorluğu anlaşması oldu. Bu markayı daha önce –şu anda dağılmış olsa da- İngiltere’de Team Infused ile birlikte görmüştük. Almanya için varılan bu anlaşma, yeni sponsorlukları da beraberinde getirebilir.

Monster ve Redbull gibi markaların yanında yeni isimlerin de espor dünyasına girdiğini görmek bizler için oldukça sevindirici bir gelişme. Dileriz daha fazla ortağın bu alanda yer alması, bizler için umut verici gelişmeler doğurabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir