mix VALORANT

Müzisyen Lia Shine’ın kulübü WBR Esports yeni VALORANT kadrosunu duyurdu!

WBR Esports:

Müzisyen Lia Shine ‘ın kurucusu olduğu espor kulübü WBR Esports 2022 yılında sektörün hareketliliği sebebi ile sessizce espor ekosistemine katılmıştı. Kulübün fazla şeffaf olmaması ve halen yapılanmada olması sebebi ile elimizde fazla bilgi olmasada yatırımcı ve kulüp sahibi olarak Türkçe müzikleri ile tanınan ve Spotify’da milyonlarca dinlenen Lia Shine’ın olduğunu biliyoruz.

 

WBR Esports dün akşam yani 16 Ocak 2023 tarihinde sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları duyuru ile yeni VALORANT kadrosunu duyurdu!

Bu kadro WBR Esports’un kuruluşundan beri bünyelerinde olan 2. VALORANT kadrosu. İlk kadroda da bulunmuş olan VIP3R, AquwA, spex 3’lüsü bu kadroda da kendilerini gösteriyor.

WBR Esports VALORANT kadrosu kimlerden oluşuyor?

 

Kadro; DenizBank İstanbul Wildcats ve Team Lixa‘da oynamış olan graoody, İlk WBR Esports kadrosu ve The Chosen Few VALORANT kadrosunda bulunmuş olan spex,


836 Wulfz (Eski Pizza Locale) kadrosunda ve İlk WBR Esports kadrosunda bulunmuş olan VIP3R,



Bir çok kulüpte oynamış olan Mystogan, VCT Stage 2: Challengers 2 Açık Elemeleri’nde top 16 görmüş olan AquwA ve son olarak VALORANT’ın ilk dönemlerinin bilinen kulüplerinden olan Unity Esports‘da yer almış olan Seulpen‘den oluşuyor.

 

WBR Esports VALORANT ile kalmıyor. Yaptıkları açıklamaya göre 2023 senesi için PUBG, Rocket League, Wildrift ve bir çok oyunda kadro yapılanmasına gitmeyi planlıyorlar.

Kulübün CO-Founder’ı olan Levent Köktürk ve yönetim ekibinin 2023 sezonu için açıklaması şu şekilde:

Öncelikle merhabalar, biliyosunuz ki 2022’nin son aylarında valorant kadromuz ile espor arenasına giriş yaptık ama ne yazıkki planladığımızdan erken valorant kadromuz ile ayrıldık.
Son haftalarda arka planda çok uğraşıyoruz ve 2023 için hazır bir duruma gelmeyi planlıyoruz. Öncelikle tekrar valorant projemizi başlatıyoruz ve yakın zamanda açıklama yapacağız. Daha sonra planladığımız başka projelerimiz de var. Pubg, Fifa, Cs-Go, Rocket League ve Wild Rift için araştırmalara başladık. Bu oyunlarda da 2023 de kadro oluşturmayı planlıyoruz. Umarım herşey istediğimiz gibi ilerler ve taraftarımızın karşısına çok iyi bir şekilde çıkarız.
2023 hepimiz için sağlıklı ve mutlu geçmesini diliyoruz.

Lia Shine & Hakan Yıldızhan & Levent Köktürk

 


 

CS:GO Kadrolarını ise geçtiğimiz günlerde duyurmuşlardı:

VALORANT kadrosunun oyuncularından VIP3R kadronun duyuruluşundan 24 saat geçmeden VALORANT’ı bıraktığını açıkladı. Sebep olarak ise son yaşanan değişimleri ve kendini gösterememesini sundu. Kadroya ne olucağı ise soru işareti.

Su an bir kere daha sansim olsa gercekten o kadar iyi degerlendirirdim ki ama maalesef oyle bir sey yok. Kopek gibi yalvarsam bile is isten gecti. Kisacasi zamaniniz varken ranked girin, kendinizi gosterin, calisin. Bir seyler basarmak istiyorsaniz, bir yerlere gelmek istiyorsaniz durmadan calisin yoksa kimseye acimiyor sektor. Sonradan pisman olmak emin olun cok uzucu bir sey ve sunu unutmayin o isteginizi ve hevesinizi asla kaybetmemeye calisin cunku bir dah asla geri gelmiyor. Her seyin sonunda ESA sag olsun son noktayi da koydu. Bundan sonra odaklanacagim sey herkesin odaklandigi gibi YKS olacak. ESPOR benim icin bir hayaldi olmadi maalesef. Her zaman buralarda olacagim. Sevdiklerimi, arkadaslarimi desteklemeye devam edecegim. Umarim hak ettiginiz yerlere gelmeniz dilegiyle ve su zamana kadar yanimda olup bana hep destek veren herkese cok tesekkur ederim ve sektorde olan herkese de basarilar. Eski zamanlarin guzelligi bambaska idi. Her sey icin cok ama cok uzgunum.. V1P3R OUT..

 

WBR Esports ve kadrolarına gelecek sezon için bol şans dileriz!

Bir başka VALORANT haberimiz: VALORANT Challengers Türkiye: Birlik Ligi 2023 Başladı.

 

editor
2020'den beri bir şekil de espor ile iç içe. Sosyal medya, yönetim, oyuncu ve nicesi. Genelde görülmeyene değer verir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir