League of Legends League of Legends Haberleri mix

NA CS’te eUnited hegemonyası devam ediyor

NA Challenger Series’ta heyecan tam gaz devam ediyor. Dördüncü hafta karşılaşmaları sonuçlandı.Haftaya altı galibiyetle namağlup olarak giren eUnited, iki galibiyet daha alarak namağlup yoluna devam ederken eski profesyonel-yeni yayıncılar takımı olarak anılan Delta Fox ise yine galibiyet yüzü göremedi.

İlk gün ilk karşılaşmasında Delta Fox ile karşılaşacan Gold Coin United zayıf rakibi karşısında zorlanmadı ve her iki oyunda da rahat bir performansla galibiyete ulaştı. Günün ikinci serisinde ise iki orta sıra takımı olan Tempo Storm ve Big Gods Jackals kozlarını paylaştı. Serinin ilk oyunu TS adına zorlu geçerken ikinci karşılaşma bir o kadar kolay sonuçlandı. Toplamda 2-0 ile günü galibiyetle kapatan taraf TS oldu. Günün son serisinde ligin namağlup lideri eUnited, zayıf ekiplerden olan CLA ile karşı karşıya geldi. Üstün performansını her iki oyunda da Vadi’ye yansıtan eUnited, aldığı iki galibiyetle puan tablosundaki yerini perçinlemiş oldu.

İkinci gün serileriyse Big Gods Jackals ile eUnited arasındaki mücadeleyle başladı. Dominant performansından ödün vermeyen EUN, herhangi bir zorlukla karşılaşmayarak galibiyete uzandı. Bu serinin hemen ardından ligin iki zayıf ekibi olarak kabul edilen CLA ile DFX mücadelesi oynandı. Twitch üzerinden de canlı yayınlanan karşılaşmada, CLA, rakibine hiçbir şekilde fırsat tanımadı ve DFX’in galibiyet hasretini devam ettirdi. Haftanın en çekişmeli ve üç maça uzayan tek serisi ise Tempo Storm ile Gold Coin United arasındaki mücadeleydi. Üç maçın ortalama 40 dakika sürdüğü seride, her iki ekip de galibiyet için kararlı bir performans ortaya koyarken sonuca giden taraf Tempo Storm oldu. Başa baş geçen ilk seriyi kıl payı kazanan TS, ikinci maçta nispeten silik bir görüntü çizse de üçüncü oyunda bitirici darbeyi vurdu.

Hafta sonunda oluşan puan durumu ise şu şekilde:

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir