mix VALORANT

NAVI Celestials Kadro Güncellemesi Yayınladı

NAVI Celestials, geçtiğimiz hafta resmi sitesinden yaptığı açıklama ile yeni bir oyuncu transferi gerçekleştirdiğini duyurdu. NAVI, dünya genelinde en başarılı espor takımları arasında yer almaktadır. Özellikle Dota 2, CS:GO ve VALORANT gibi popüler oyunlarda gösterdikleri performans ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan NAVI, oyuncularıyla birlikte sürekli olarak yeni başarılar elde etmektedir.

2023 Game Changers yarışma sezonunun başlamadan önce NAVI Celestials VALORANT takımında bazı değişiklikler yapıldı. Irmak “River” Peküz yedek kadroya alındı ve yerine BBL Queens ve Sangal Rebels takımlarında oynamış olan 18 yaşındaki Türk oyuncu Eylül “miyori” Sudem Sarıoğlu getirildiğini duyurdu. Gelin, NAVI‘nın yeni kadrosunun istatistiklerini birlikte inceleyelim.

Zeynep Ritha Sualp

KDA ACS ADR HS
1.05 205 137.8 %22.7

 

Ritha daha önce Oxxgen Esports, FUT JEFF takımlarında Initaitors rolünü üstlendi. NAVI takımıyla birlikte katıldığı Game Changers EMEA: Series III turnuvasında Guild X karşısında 2-0 mağlup olarak turnuvayı üçüncü tamamladılar.

 

 

 

Reyhan Sephia Şimşek

KDA ACS ADR HS
1.09 216 141 %34.5

 

Sephia daha önce Oxxgen Esports, FUT JEFF takımlarında Initaitors ve Second Duelist rollerini üstlendi. NAVI takımıyla birlikte katıldığı Game Changers EMEA: Series III turnuvasında Guild X karşısında 2-mağlup olarak turnuvayı üçüncü tamamladılar.

 

 

 

 

Süreyya Gia Bayel

KDA ACS ADR HS
1.16 211.9 140.6 %25.7

 

Gia daha önce Oxxgen Esports, FUT JEFF takımlarında Sentinel rolünü üstlendi. NAVI takımıyla birlikte katıldığı Game Changers EMEA: Series III turnuvasında Guild X karşısında 2-mağlup olarak turnuvayı üçüncü tamamladılar.

 

 

 

Aslıhan proxima Uslu

KDA ACS ADR HS
1.10 210 138.5 %26.5

 

Proxima daha önce Oxxgen Esports, FUT JEFF takımlarında Controller rolünü üstlendi.  NAVI takımıyla birlikte katıldığı Game Changers EMEA: Series III turnuvasında Guild X karşısında 2-mağlup olarak turnuvayı üçüncü tamamladılar.

 

 

 

Eylül miyori Sudem Sarıoğlu

KDA ACS ADR HS
1.12 249.7 160.7 %22

 

Miyori daha önce BBL Queens, Sangal Rebels takımlarında Duelist rolünü üstlendi. Oluşturdukları karma bir kadroyla birlikte Game Changers EMEA: Series III turnuvasında Açık Elemeler aşamasından Ana Etkinliğe yükseldiler. NAVI Celestials takımında River yerine Duelist olarak katılacak olan Miyori, kariyerinde gayet başarılı bir oyuncu olarak dikkatleri üzerine topladı.

 

 

 

administrator
Damla Tural, "Gökyüzü Savaşçıları Beyaz'ın Yükselişi" adlı eserin yazarıdır ve espor, anime ve oyun dünyasına olan ilgisiyle bilinir. Yazar, sıkça bu alanlardaki gelişmeleri takip eder ve bu konularda haber yazmaktan büyük keyif alır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir