mix

NBA 2K League, Stance ile sponsorluk anlaşması imzaladı

NBA 2K League, ünlü çorap ve iç çamaşırı markası Stance ile anlaşarak sponsor ağını genişletti.

NBA 2K League’de ikinci sezon kaldığı yerden devam ediyor. Basketbolun bölgedeki popüleritesi espora da yansımış durumda. İzlenme sayıları ve sponsorlar her geçen gün artış gösteriyor. Bunun farkında olan şirketler sektöre girmek adına önemli girişimlerde bulunuyor. Bugün yapılan açıklamayla birlikte bir firma daha resmi olarak espora ekosistemine giriş yaptı. NBA 2K League son olarak ünlü çorap ve iç çamaşırı markası Stance ile sponsorluk anlaşması imzalandığını duyurdu.

Yapılan anlaşmaya göre Stance, NBA 2K League’in resmi çorap sponsoru oldu. Şirket ligde yer alan 21 takıma özel çoraplar üretecek. Aynı zamanda oyun içinde de bu çoraplara sahip olabileceğiz. Anlaşmanın maddi detayları ise açıklanmadı.

Stance, özellikle NBA konseptindeki ürünleri ile bu zamanlara gelmiş bir şirket. Markanın basketbol topluluğu için ürettiği ürünler ve fikirler her zaman ilgi gördü. Hal böyle olunca şirket esporla ilgilenen basketbol kitlesinin de taleplerini yerine getirmek adına böyle bir adım attı. Stance espor sektörüne girerek gelecek için önemli bir adım atmış oldu.

NBA 2K League birçok sponsor barındırıyor. Ligin Kuzey Amerika’da düzenleniyor olması maddi olarak önemli bir avantaj. Birçok sponsoru bulunan lig Stance’le birlikte bu ağını genişletmeye  devam ediyor. Turnuvanın diğer sponsorları: Scuf Gaming, HyperX, Intel, Alienware, New Era, Champion, AT&T ve Raynor Gaming. Bakalım ilerleyen günlerde sektöre hangi firmaların girdiğini göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir