mix

NBA 2K20 Global Championship duyuruldu

Yapılan açıklamaya göre 2K Games, dünyanın her tarafından oyuncuların yarışacağı ve 100.000 dolar ödül havuzlu bir NBA 2K20 turnuvası düzenleyecek.

Dünyanın en önde gelen eğlence ve spor sektörlerinden biri olan NBA’in espor yapı olan 2K serisi her geçen gün ileriye gidiyor. Geçtiğimiz dönemde önce 2K League adında bir lig kuruldu. Bazı NBA takımlarının yarıştığı ligin izlenme sayıları da fena olmayan bir düzeyde seyredince 2K Games işleri biraz daha büyütmeye karar verdi. ESL ve NBA ile anlaşan şirket NBA 2K20 Global Championship isimli yeni turnuvasını duyurdu.

Yapılan açıklamaya göre ESL, 2K Games ve NBA güçlerini birleştirecek. NBA 2K20 özelinde düzenlenecek turnuva için tüm detaylar henüz belli değil. Şu an bilinen turnuvanın Ekim ayında başlayacağı ve Sydney, Paris ve Los Angeles’ta yer alan ESL stüdyolarında bölgesel final maçlarının oynanacağı.

2K Games, NBA 2K League atılımının ardından aldığı sonuçtan bir hayli mutlu. İlerleyen yıllarda ligin daha da büyümesi ve bütün NBA takımlarının sektöre adım atması bekleniyor.

2K20, sosyal medyada bir hayli eleştirilmişti. Bir kesim oyunda birçok sorun olduğunu ve 2K19’un daha iyi bir oyun olduğunu savundu ancak satış rakamları istenilen düzeyde seyretti denebilir. Bu yeni turnuvayla birlikte oyuna olan ilginin artması düşünülmüş olabilir. Şampiyonan 15.000 dolar alacağı etkinlikte dünya genelindeki birçok oyuncu kozlarını paylaşacak.

Bakalım NBA 2K20 Global Championship beklenen ilgiyi görecek mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir