mix

Ninjas in Pyjamas, ASUS ROG ile sponsorluğunu genişletti

İsveçli espor organizasyonu Ninjas in Pyjamas, 2020’ye kadar oyun donanım şirketi ASUS Republic of Gamers ile olan ortaklığını genişletti.

Ninjas in Pyjamas ve ASUS ROG arasındaki ortaklık Şubat 2017’de başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde sınırlanın tekrar çizildiği anlaşma ise büyük oranda oyuncuları ilgilendiriyor. ASUS ROG marka yeni ekipmanlar, bilgisayarlar ve donanımlar NIP’nin merkezi Stockholm’de oyuncular için hazır duruma getirilecek.

Ninjas in Pyjamas Sponsorluktan Sorumlu Başkanı Michael Tidebäck, anlaşma ile ilgili şunları söyledi: “ASUS ROG ile uzun bir süredir ortaklık içerisindeyiz. Yakaladığımız bu uyumu devam ettirmek şu an ilk amacımız. Bu yüzden ortaklığımızı genişleterek, uzun vadede daha fazla yatırım yapmamıza, tesisimizi son teknoloji ürünü antrenman ekipmanıyla donatırken hayranlarımız için ilgi çekici içerikler üretebileceğimizi düşünüyoruz.”

ASUS Gamers Republic Global Espor Pazarlama Uzmanı Eathan Yu ise; “NIP ile küresel bir ortaklık kurarak espor topluluğuna desteğimizi göstermekten onur duyuyoruz. Bu seneki partnerliğimiz daha heyecan verici olacak. Çünkü en yeni oyun donanımlarımızı sadece oyun için değil, içerik oluşturma için de sunacağız. Oyuncular her zaman markamızın çekirdeği oldular. 2020’de ürünlerimizi kullanarak NIP’den inanılmaz performanslar bekliyoruz.”

ASUS ROG bu yıla da espor sektörüne hızlı bir giriş yapmıştı. NIP ile ortaklığını genişletmeden önce, espor dünyasının önde gelen takımlarıyla da masaya oturmuştu. Bu organizasyonlar arasında ENCE, Entitiy Gaming ve Endpoint bulunuyor. Ayrıca şirket, lise espor organizasyonları düzenleyicisi Tespa’yı da ekibine eklemişti.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir