Ninjas in Pyjamas, Red Bull ile sponsorluk anlaşması imzaladı Counter-Strike: Global Offensive CS:GO Haberleri mix

Ninjas in Pyjamas, Red Bull ile sponsorluk anlaşması imzaladı

İsveç merkezli Espor organizasyonu Ninjas in Pyjamas, enerji içeceği markası Red Bull ile sponsorluk anlaşması imzaladığını duyurdu.

Ninjas in Pyjamas yaptığı açıklama ile Espor ekosisteminde senelerdir varlığını gösteren Red Bull markasıyla BLAST Premier Fall Final’leri boyunca iş birliği yapacağını duyurdu. Turnuva boyunca CS:GO takımının formalarında Red Bull logosu bulunacak. Organizasyon iş birliğinin yalnızca bununla sınırlı kalmayacağını belirtirken, anlaşmanın nitelikleri ile ilgi bilgi verilmedi.

Ninjas in Pyjamas büyümeye devam ediyor

Espor ekosisteminin en köklü takımları arasında yer alan NiP 2000 yılında kuruldu. Yarıştığı büyük takımlara oranla yaşça çok büyük olan organizasyon daha çok Counter Strike takımlarıyla tanındı. f0rest, GeT_RighT, Xizt ve Fifflaren’dan oluşan NiP kadrosu oyunun erken dönemlerine damga vurmuş bir bileşkeydi. NiP’nin en baskın olduğu yıl olan 2013’te arka arkaya 87 maçı kazanarak rakiplerinin korkulu rüyası olmuşlardı. Şu an kadrosunda REZ,hampus,es3tag,Brollan ve Aleksib’i barındıran organizasyon BLAST Premier Fall Final’de şampiyonluk kovalayacak.

2022 yılında Razer ve FILA gibi büyük sponsorlarla iş birliği yapan ekibin güncel olarak Betway, Tibber, Zilliqa ve GamerPay gibi sponsorları da mevcut. NiP son yapılan duyuru ile bu sponsorluklarına Red Bull’u da ekleyerek büyümeye ve ekosistemin içinde yer almaya devam etti.

Esporu Kanatlandır

Red Bull kurulduğu günden bu yana esporun ve bu ekosistemin değişmez parçalarından biri olmaya devam ediyor. Daha önce pek çok takım, organizasyon ve turnuva ile çeşitli işbirliği yapan şirket 2022’de de bu girişimlerine devam etti. Geçtiğimiz aylarda Sao Paulo’da düzenlecen Campus Clutch World Final’e isim sponsoru olurken, Tayland merkezli Bacon Esports ile iş birliği yapacağını açıklamıştı. Red Bull aynı zaman Aralık ayında düzenlenecek VALORANT Home Ground turnuvasının da ana sponsoru oldu.

NiP CEO’su Hicham Chahine anlaşma hakkında şunları söyledi: “Red Bull, neredeyse bizim kadar uzun süredir bu ekosistemde. Oyunda ve esporun olduğu her yerde Red Bull var.

“Ninjaların sonunda kanatlarına kavuştukları hissi var! NiP formalarımızda öfkeli kızıl boğayı görmek, organizasyonumuz için gurur verici bir an olacak.” şeklinde konuştu.

 

administrator
çok oynar bazen yazar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir