mix

Nuri Şahin, Futbolist’e yatırım yaptı

Milli futbolcu Nuri Şahin, hızlı bir şekilde yükselen Futbolist’e yatırım yapma kararı aldı.

Fifa’da ülkenin en önemli oyuncularından Riv9 ve Isopowerr’ı kadrosunda bulunduran Futbolist kurulduğu günden bu yana adından sıkça söz ettirdi. Türkiye şampiyonluğu, Balkan şampiyonluğu, Fifa eClub World Cup’a katılıp yarı final oynama başarısı ve en son FutChampions Cup’a katılan Isopowerr’ın ilk 16’ya kalması takımın isminin daha da yaygın hale gelmesinde büyük rol oynadı. Bulgaristan’ın en iyi oyuncularından Sanchez’i de kadrosunda bulunduran ekip uluslararası arenada büyük bir başarıya imza atma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Kariyerinde Almanya, İspanya, İngiltere ve Hollanda’nın büyük takımlarında ter dökme başarısı gösteren milli futbolcu Nuri Şahin’in büyük bir espor fanı olduğu biliniyor. Ünlü futbolcunun arkadaşlarıyla Fifa oynadığı görüntüleri internette bulmak mümkün. Başarılı sporculuğunun yanında karakteriyle de herkes tarafından övülen isim geçtiğimiz sene Harvard Üniversitesi’nde Eğlence, Medya ve Spor İşletmeciliği programını bitirdi. Nuri Şahin’in vizyon sahibi biri olduğunu aldığı kararlar ve yatırımlarından da anlaşılıyor. Futbolist tarafından yapılan açıklamada Nuri Şahin’in kariyer planlaması ve sosyal sorumluluk projeleri gibi alanlardaki başarılı adımlarının altı çizildi.

Mesut Özil’in kendi takımını kurmasının ardından Nuri Şahin’in aldığı bu karar ülkemizdeki espor ekosistemi için büyük önem taşıyor. Futbolist’in bu başarılarının önünün ne kadar açık olduğunu gören Nuri Şahin, çoğu başka sporcuya da örnek olabilir. Dediğimiz gibi karakteri ve vizyonuyla birçoğunun ünlü isme saygı duyması, espor için de bir hayli önemli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir