mix

OpTic’in satılmasından memnun olmayan üyeler yeni takım kurdu

Immortals‘ın da yer aldığı Immortals Gaming Club, OpTic Gaming‘in dahil olduğu Infinite Esports and Entertainment‘ı satın aldı. Lakin bu satın alımdan bazı üyeler hiç memnun kalmadı. Hatta bazı üyeler yeni bir takım kurdu: Old Guard.

OpTic Gaming’e ‘sadık’ olanlar ‘Old Guard’ adlı yeni bir takım kurdu

Immortals Gaming Club (Immortals, MIBR, Los Angeles Vailant, ve Gamers Clubın sahibi kuruluş), OpTic Gaming ve Houston Outlaws’ın sahibi Infinite Esports and Entertainment’ı satın aldı. Lakin bu satın alımdan bazı üyeler hiç memnun kalmadı. Hatta bazıları kendilerine yeni takım kurdu: Old Guard.

Old Guard, OpTic Gaming’in baş harflerini ifade edecek O ve G harflerini göz önünde tutacak bir logo tasarladı. Ayrıca kendilerini duyurdukları Twitter’dan postunda ifade de oldukça iddialıydı: ‘Sadakat satın alınamaz.’

Old Guard’ın kelime anlamı bir göndermeyi içeriyor

Old Guard’ın kelime anlaması ise, bir grubun orijinal veya uzun süreli üyeleri, değişim veya yeni fikirleri kabul etmek istemeyen olarak kabul edilir, anlamına geliyor.

Grubun şu anki kadrosu ise aşağıdaki gibi.

  • Aaron ‘Create’
  • Nick ‘MaNiaC’ Kershner
  • Davis ‘Hitch’ Edwards
  • Marcus ‘MBoZe’ Banks
  • Will ‘BigTymeR’ Johnson
  • Michael ‘Flamesword’ Chaves

Aşağıda ise bazı Old Guard üyelerinin OpTic Gaming’in satın alımına yönelik göndermelerini içeren Twitter paylaşımları göreceksiniz.

Old Guard ‘espor’ faaliyetlerini nasıl şekillendireceği ise şu an için bilinmiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir