Origen, Polonyalı destek oyuncusu Jactroll'u transfer etti mix

Origen, Polonyalı destek oyuncusu Jactroll’u transfer etti

Avrupa Ligi takımlarından Origen, Polonyalı destek oyuncusu Jakub “Jactroll” Skurzyńsk’i kadrosuna kattığını duyurdu.

Yeni bir transfer haberi bu sefer Avrupa tarafından geldi. 2020 LEC Yaz Mevsimi’nde şu anda 4 galibiyet, 5 mağlubiyet ile beşinci sırada bulunan Origen, destek rolüne takviye yaptı. İspanya merkezli organizasyon, Yaz Mevsimi’nde forma şansı bulamayan, Polonyalı destek oyuncusu Jactroll’u bünyesine kattı.

Jactroll, 2020 sezonuna Team Vitality bünyesinde başladı. Zaten 2017’den beri aynı takımda mücadele eden destek oyuncusu tam anlamıyla felaket bir mevsim geçirdi. Takımı, Kış Mevsimi’ni 2 galibiyet ve 16 mağlubiyet ile ligi sonuncu sırada bitirmişti. Polonyalı oyuncu, takımının çıktığı 18 maçın 10 tanesinde forma giyme şansı buldu fakat bu maçların hiçbirisinde galibiyet yüzü göremedi. Yaz Mevsimi’ne de Team Vitality’nin bünyesinde başlasa da takım, resmi maçların tamamına Yunan destek oyuncusu Labrov ile çıktı.

Diğer taraftan Origen, 2020 sezonuna o kadar da kötü bir başlangıç yapmadı. Alphari, Xerxe, Nukeduck, Upset, Destiny beşlisi ile başladığı Kış Mevsimi’nin lig aşamasını 13 galibiyet, 5 mağlubiyet ile üçüncü sırada bitirdi. Playoff aşamasında yarı finale kadar çıkmayı başaran ekip, G2 Esports karşısında aldığı mağlubiyet sonucunda kupa yarışından elendi. Ekip, Kış Mevsimi’nde yarı finale kadar yükselmeyi başardığı kadrosunu Yaz Mevsimi’nde de korudu.

Origen’in, yeni oyuncularını duyurduğu paylaşımda açıkladığına göre Jactroll, önümüzdeki Cuma günü oynanacak G2 Esports karşılaşmasına forma giyecek. Karşılaşma, Türkiye saatiyle 23.00’da başlayacak.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir