Overcooked, Epic Games Store'da bedavaya dağıtılıyor mix

Overcooked, Epic Games Store’da bedavaya dağıtılıyor

Epic Games Store’da bu hafta bedavaya dağıtılan yapım, arkadaşlarınızla eş zamanlı olarak yemek pişirmeye çalıştığınız oyun Overcooked.

Epic Games tarafından dağıtılan ücretsiz oyunlara bir yapım daha eklendi. Her hafta bir ücretsiz oyun dağıtılan Epic Games Store’da bu haftanın menüsünde Overcooked var.

İster tek kişi ister arkadaşlarınızla oynayabildiğiniz bu yapım şirin bir yemek yapma oyunu. Gelen siparişleri yetiştirebilmek için elinizdeki zamanı verimli kullanıp alabileceğiniz en yüksek puanı almaya çalışıyorsunuz. Oyuncu sayısı arttıkça hem zorluğu hem de eğlencesi artan bu yapım tatil sürecinde arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmeniz için çok uygun bir oyun.

Epic Games, geçtiğimiz 3 hafta boyunca dağıttığı oyunlar ile tüm gözleri üstünde toplamıştı. İlk olarak Rockstar’ın efsane serisinin son oyunu olan GTA V’i bedavaya dağıtan firma hızını hiç kesmeden devam etti. Bir sonraki hafta da ünlü strateji oyunu Civilization 6’yı ücretsiz oyunlar listesine koyarak adından daha da fazla söz ettirmeyi başardı.

Yüksek bütçeli olarak dağıttığı son şey ise geçtiğimiz hafta dağıtılan Borderlands: The Handsome Collection oldu. Borderlands: Pre-Sequel ve Borderlands 2’yi tüm DLC’leri ile birlikte içeren paket, Epic Games’in dağıttığı üçüncü yüksek bütçeli oyun olmuştu.

4 Haziran Perşembe günü bedavaya dağıtılmaya başlayan Overcooked’u 11 Haziran Perşembe saat 18:00’a kadar ücretsiz sahip olabilirsiniz. Oyunu bir kez arşivinize eklerseniz bir daha satın almanıza gerek kalmayacak.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir