mix Overwatch

Overwatch 12 Şubat güncellemesi yayımlandı

Ciddi nerfler gelen Overwatch 12 Şubat güncellemesini sizler için derledik. Güncellemeye resmi siteden ulaşabilirsiniz.

Geçtiğimiz hafta test sunucusuna gelen güncelleme dün tüm sunuculara yüklendi. Blizzard bu güncellemede Symmetra hariç diğer değişiklik yaptığı karakterleri nerfledi. Ayrıca Overwatch konsol oyuncuları için iki değişiklik daha yapıldı. Bu değişikliklerle beraber konsol cephesinde meta biraz değişebilir. Önce PC’de yapılan değişikliklerden bahsedelim.

Briggite’in artık E yeteneği maksimum cana sahip takım arkadaşlarına 75 armor sağlıyordu. Nerf ile beraber artık Briggite maksimum cana sahip takım arkadaşlarına 50 armor verecek. Briggite’in sağladığı saniye başı can ise 60’dan 55’e düşürüldü.

Widowmaker’ın sağ tık ile full charge’a ulaşma süresi 0.75 saniyeden 0.9 saniyeye çıkarıldı.
Wrecking Ball’ın yere vurarak rakiplerin hava kontrolünü kesmesi 1 saniyeden 0.5 saniyeye düşürüldü. Böylelikle Piledriver yeteneği artık rakibi daha az üzecek ve özellikle mobil karakterler için ortamdan uzaklaşmak çok daha kolay olacak.

Symmetra’nın full charge ile vuruş hasarı 120’den 140’a çıkarıldı. Böylelikle Symmetra uzak mesafeden etkisini biraz daha güçlendirmiş oldu.

Ayrıca PS4, XBOX ve Nintendo Switch oyuncuları için Ana ve Symmetra’ya değişiklik yapıldı.
PC’de Symmetra’ya yapılan değişikliğin yanında konsollarda Symmetra turretının saniye başarı hasarı 34’den 30’a düşürüldü. Ana’nın ise kendi takımı arkadaşlarına yaptığı otomatik saldırılar (yani iyileştirmeler)’in boyutu 0.3’den 0.4’e çıkarıldı. Böylelikle Ana’nın takım arkadaşlarını iyileştirmesi biraz daha kolaylaştırıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir