mix Overwatch Haberleri

Overwatch 2 resmi olarak duyuruldu

BlizzCon 2019 etkinliğinde iki yeni karakter ve üç yeni harita ile beraber Overwatch 2, sinematik bir animasyon ile duyuruldu.

Geçtiğimiz 2-3 ay içerisinde Overwatch 2 söylentileri iyice artmıştı. Her gün yeni bir sızıntı çıksa da oyun ile ilgili net bir bilgiye ancak geçtiğimiz saatlerde Blizzard’ın resmi videoları ve açıklamaları ile elde edebildik.

Overwatch 2, Overwatch’tan farklı bir oyun olacak fakat Overwatch ve Overwatch 2 oyuncuları beraber oynayabilecekler. Oyuncular aynı çevrimiçi sıralara girerek oyun arayacaklar. Overwatch 2 ile beraber gelecek yeni karakterler, haritalar ve özelliklerin hepsi orijinal oyuna da gelecek. 2. Oyunun ilk oyundan iki temel farkı var. İlki, oyunda hikaye modu şeklinde PvE modları olacak. Bu özellik orijinal oyuna gelmeyecek. İkinci fark ise karakterlerde ve genel tasarımda görsel değişikler. Şu an için bilinen karakter değişimlerini buradan görebilirsiniz. Bu arada her iki oyuna sahip olmak isteyen oyuncular ilk oyundaki kostümlerini ve diğer karakter özelleştirmelerini ikinci oyuna taşıyabilecekler.

Geçtiğimiz günlerde tekrar gündeme gelen Echo ve Sojourn’un da oyuna geleceği kesinleşti. Blizzard’ın yayımladığı sinematik fragmanda Echo’yu, oynanış videosunda da Sojourn’u gördük. Ayrıca oyun ile beraber gelecek 3 yeni haritadan da bazı görseller yayımlandı. Bu haritalar Toronto, Gothenburg ve Monte Carlo.

Bir başka duyuru ise yeni oyun modu “Push” hakkındaydı. Bu oyun modunda haritanın merkezinde büyük bir robot var. Takımların görevleri ise robotu düşman tarafa ulaştırmak. Robot, mavi takım üzerinde durarak ittirirse kırmızı takıma doğru, kırmızı takım ittirirse mavi takıma doğru yürüyor.

2 gün sürecek BlizzCon 2019 etkinliğinde Overwatch 2 ve yeni karakterler hakkında daha detaylı bilgiler alabiliriz. Şimdilik oyunun çıkış tarihi ile alakalı bir bilgi bulunmuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir