mix Overwatch

Overwatch League play-off 3. hafta maçları tamamlandı.

Çok net skorlarla biten play-off maçlarının sonucunda finale çıkan iki takım ligi ilk iki sırada bitiren Vancouver Titans ve San Francisco Shock oldu.

13 Eylül

Kaybedenler kolunda play-off 3. haftasının ilk gününde 2 maç oynandı. İlk maçta Atlanta Reing Hangzhou Spark ile karşılaştı. Maçı Hangzhou Spark 4-0 gibi net bir skorla kazandı ve Atlanta Reign’i elemiş oldu. İlk maçın galibi ile eşleşecek takımın belirleneceği günün 2. maçında da San Francisco Shock, Los Angeles Gladiators’e karşı 4-0 kazandı. Takım olarak iyi bir oyun sergileyen SFS ve HZS kaybedenler kolunun yarı finaline çıkmış oldu.

14 Eylül

Günün ilk maçı kazananlar kolunun son maçıydı. Kazanan takımın finale çıkacağı maç Vancouver Titans ve New York Excelsior arasında geçti. Oldukça çekişmeli geçen maçı 4-3’lük skor ile Vancouver Titans kazandı ve oldukça başarılı geçirdikleri sezonun sonunda finale çıkmayı başardılar. NYE maçı kaybederek kaybedenler kolunun son maçına düşmüş oldu.
Günün ikinci maçında ilk günün iki galibi SFS ve HZS karşılaştı. İlk günkü maçlarını net kazanan iki takım arasında geçen maç da net bir skorla tamamlandı. Daha çekişmeli geçmesi beklenen maçta San Francisco Shock, rakibini 4-0 ile geçerek kaybedenler kolu son maçında New York Excelsior ile eşleşti.

15 Eylül

Finale çıkacak 2. takımın belirleneceği günün tek maçında SFS 4-0 serisini korudu ve dişli rakibini bu haftaki diğer iki rakibi gibi harita vermeden yendi. Bu skor sonrasında NYE sezonu 3. Olarak bitirdi ve 29 Eylül’deki finale Vancouver Titans ile beraber San Francisco Shock çıkmış oldu. Bu iki takımın ligi ilk iki sırada bitirdiğini düşünürsek çok da sürpiz olmayan bir final olsa da bu haftaki 6 maçın 5’inde taraflardan birinin hiç harita alamamış olması oldukça ilginç. SFS ise final öncesi son hafta inanılmaz bir ivme yakalamış oldu.

Bu hafta ile beraber bazı maçların beklenmedik skorlarla tamamlandığını gördük ancak finale çıkan takımların finale nasıl geldikleri ve sezon içindeki performansları düşünülünce bizi muhtemelen oldukça iyi bir final serisi bekliyor. Final maçı 29 Eylül TSİ 22.00’da başlayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir