mix Overwatch Overwatch Haberleri

Overwatch League play-off döneminde 2. hafta geride kaldı

Play-off 2. haftası sonrasında London Spitfire ve Seoul Dynasty takımları elendi. 3. Hafta 6 takım ile devam edecek.

6 Eylül

2. play-off haftasının ilk maçında Vancouver Titans, Seoul Dynasty ile oynadı. VAN, haritalardan 4’ünü kazanarak 4-2’lik skorla maçı kazandı. Titans’ın Flex Support oyuncusu Twilight hem hasar hem de healing istatistiklerinde maçın genelinde öne çıkan isim oldu.

Haftanın ve günün ikinci karşılaşmasında Los Angeles Gladiators, Hangzhou Spark ile oynadığı karşılaşmayı kazandı. Çekişmeli geçen maçta 3-3’lük beraberliğin sonucunda beraberlik bozucu maçı GLA kazanarak turnuvanın kazananlar kolundan devam etmeye hak kazandı.

7 Eylül

London Spitfire, New York Excelsior’a karşı 4-1 kaybetti. Geçen sezonun şampiyonu LON bazı haritalarda varlık gösterebilse de hiç puan alamadığı 2 haritayla beraber üzücü bir yenilgi aldı. Böylelikle takım 8 Eylül’de yapacağı maç için bir sonraki maçın kaybedenini beklemeye başladı.

Atlanta Reign ve San Francisco Shock arasında gerçekleşen günün ikinci mücadelesi beklenmeyen bir sonuçla tamamlandı. Bir o tarafın bir bu tarafın haritaları kazandığı maçta 7. maçı ligi altıncı sırada bitiren Atlanta Reign kazandı ve ligi 2. bitiren SFS’i toplamda 4-3’lük skorla geçmeyi başardı. Böylelikle kaybeden takım eşleşmelerinde geçen sezonun şampiyonu LON, MVP sinatraa’nın takımıyla eşleşti.

8 Eylül

Haftanın ilk maçının kaybedeninin haftanın ikinci maçının kaybedeniyle oynadığı maçta HZS nisbeten ezici bir üstünlükle , 4-1’lik bir skorla maçı kazandı ve SEO play-off’lardan elenmiş oldu. Maça HZS’in Koreli oyuncusu BeBe damga vurdu.

London Spitfire günün ikinci karşılaşmasında San Francisco Shock karşısında hiçbir haritayı alamadı ve toplamda 4-0’lık ezici bir mağlubiyete uğradı. Bu skorla beraber geçen sezonun şampiyonu turnuvadan elenmiş oldu. SFS ise 3. haftaya devam etmeyi garantiledi. Takım kaybedenler tarafında devam ederek bir üst tura geçmeye çalışacak.

Günün son karşılaşmasında Vancouver Titans, Los Angeles Gladiators’e karşı 4-2’lik bir zafer elde etti. Böylelikle VAN bir sonraki hafta oynayacağı maçı da kazanırsa finali garantilemiş olacak. Gladiators ise daha önce kaybedenler koluna düşen San Francisco Shock ile eşleşti. Twilight yine çok başarılı bir maç geçirdi.

9 Eylül

Haftanın son ve günün tek maçında New York Excelsior, Atlanta Reign ile karşılaştı. Kazananın, kazananlar kolunda Vancouver Titans ile eşleşeceği maçın galibi NYE oldu. Heyecanlı haritalara sahne olan karşılaşmanın kaybedeni Atlanta Reign, kaybedenler koluna düşerek Hangzhou Spark ile eşleşti.

 

Heyecanlı karşılaşmalara sahne olan play-off 2. hafta maçları böylelikle tamamlanmış oldu. 3. hafta maçları 13 Eylül günü başlayacak. Finale çıkacak 2 takımın belirlenmiş olacağı 3. hafta maçları sonrası final oyunu 29 Eylül günü oynanacak. Sonuçları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir