mix Overwatch

Overwatch Lunar Yeni Yıl 2020 Festivali Başlıyor

Her sene Lunar New Year için farklı etkinlikler düzenleyen Blizzard, bu sene de Sıçan Yılı için düzenleyecekleri festivali dün duyurdular.

Overwatch Sıçan Yılı Festivali 5 Şubat 2020’ye kadar sürecek. Festivali bir tweet ile duyuran Overwatch kısa da bir video paylaştı. Videoda Hanzo’yu 2019 Lunar Yeni Yılı’nda çıkan Huang Zhong kostümü ile görüyoruz.

Sıçan Yılı Festivali’nde hangi oyun içi etkinliklerin veya hangi kostümlerin geleceği ile ilgili Overwatch bir duyuru yapmadı. Sadece gelecek efsanevi Sombra kostümünü duyurdular. Fakat oyuna gelecek kostümler sızdırıldı. Overwatch genelde etkinlikleri twitter üzerinden de paylaşmıyor yani nelerin bizi beklediğini de duyuruda öğrenmemiş olmamız normal.

Sızdırılan resimlere göre yedi adet karaktere kostüm gelecek. Bu karakterler Winston, Doomfist, Wrecking Ball, Brigitte, Sombra, Lucio ve Moira.

Overwatch 2016 senesinde çıktığından beri Lunar Yeni Yıl’ı hep kutladı. En son geçtiğimiz sene Domuz Yılı festivalinde Çin tarihinin çok önemli isimleri bazı karakterlere kostüm olarak gelmişti. Geçtiğimiz sene bu etkinlike oyuna 6 Legendary ve 2 Rare kostüm eklenmişti. Efsanevi kostümler; Guan Yu Reinhardt, Hong Gildong Tracer, Huang Zhong Hanzo, Lü Bu Reaper, Zhang Fei Torbjörn ve Zhuge Lei Zenyatta’ydı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir