mix Overwatch Haberleri

Overwatch Shanghai Masters Invitational tamamlandı

Overwatch League’in Çin merkezli organizasyonlarının Çin’de gerçekleştirdiği Overwatch Shanghai Masters Invitational Shanghai Dragons oldu.

Shanghai Dragons, Hangzhou Spark, Guangzhou Charge ve Chengdu Hunters organizasyonlarının katıldığı “mini” turnuva bir gün sürdü. Direk yarı final formatıyla başlayan turnuvada Hangzhou Spark Shanghai Dragons’la, Chengdu Hunters da Guangzhou Charge ile eşleşti.

İlk eşleşmede Shanghai Dragons, Hangzhou Spark’ı 3-0’lık skor ile geçmeyi başardı. Diğer eşleşmede ise Chengdu Hunters, Guangzhou Charge’ı 3-0’lık skorla geçmeyi başardı. Bu maç sonuçlarıyla beraber final eşleşmesi Shanghai Dragons ve Chengdu Hunters arasında gerçekleşti.

Finalde Shanghai Dragons, Chengdu Hunters’ı 4-0’lık rahat bir skor ile geçmeyi başardı. Böylelikle turnuvanın kazananı Shanghai Dragons oldu. Turnuvanın kazanana maddi bir kazanç sağlanmadı. Turnuvanın amacı Overwatch League başlayana kadar takımların hem taraftarlara eğlenceli bir mücadele sunması, hem de takımların lig başlamadn önce yeni takviyelerini denmek istemesi.

Turnuvadan en mutlu ayrılan takım şüphesiz Shanghai Dragons. Şampiyonluk onlar için diğer takımlardan biraz daha önemliydi çünkü organizasyon geçtiğimiz günlerde ekibe 4 yeni oyuncu eklemişti. Böylelikle takıma yeni eklenen ekip, lig için büyük bir umut vermiş oldu. Tabii ligde 4 Çin takımının dışında çok fazla güçlü takım var fakat en azından takımın yeni parçalarının hızlı uyum sağladığını görmek takım ve taraftarlar için heyecan verici olacak.

Overwatch Leauge 3. Sezonu 8 Şubat 2020’de başlayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir