mix

Papara SuperMassive’den 2 Yeni Transfer

Burzzy Resmen Papara SuperMassive’de

9 Kasım tarihinde VALORANT Open Fire All Stars 2022 için SuperMassive ekibine stand-in olarak katılan Burzzy 30 Aralık itibari ile resmi olarak Papara SuperMassive ile anlaştığını duyurdu. Papara SuperMassive tarafından yapılan açıklamada “VALORANT takımımızda stand in olarak yer alan Burak “Burzzy” Özveren ilerleyen süreçte oyuncumuz olarak mücadele etmeye devam edecek” denildi. Açıklamaya buradan ulaşabilirsiniz.

Burak “Burzzy” Özveren Kimdir ?

Profesyonel VALORANT kariyerine Fenerbahçe Espor’da başlayan Burzzy bir yıla yakın süre boyunca Fenerbahçe Espor formasını giymişti. 9 Kasım tarihinde SuperMassive ile stand-in olarak anlaşan Burzzy’nin 27 Aralık tarihinde Fenerbahçe’den ayrıldığı açıklanmış, 30 Aralık tarihinde ise SuperMassive takımına transfer olduğu duyuruldu. VALORANT kariyerinde Open Fire Legacy, VCT TR Sezon 1, VRL Türkiye Sezon 1, VALORANT Birlik Ligi ve Open Fire All Stars’da mücadele eden Burzzy en büyük başarısını stand-in olarak yer aldığı SuperMassive takımında Open Fire All Stars 2022’de ikinci olarak elde etti. Finalde Parla’ya 3-2 yenilen SuperMassive takımında Burzzy 90 öldürme skoru alarak kendi takımının MVP’si olmuştu.

SuperMassive CyderX’i de Kadrosuna Dahil Etti

29 Aralık tarihinde CyderX’i transfer ederek kadrosunu güçlendiren SuperMassive takımı transferi “VALORANT takımımızın yeni oyuncusu Caner “CyderX” Demir karşınızda “ başlığıyla duyurdu. Açıklamanın tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Caner “CyderX” Demir Kimdir ?

Profesyonel CSGO kariyerini 9INE takımında sonlandırarak VALORANT’a geçiş yapan CyderX ilk olarak Kafalar Esports takımında forma giymişti. Kafalar ekibinden sonra sırasıyla SuperMassive, BBL Esports ve Regnum Carya formaları giyen CyderX, VCT TR S1, VCT TR S2, VCT TR S3, Esa All Stars, VCT S1: EMEA Challangers, VCT S1: EMEA Promotion, VCT EMEA: Last Chance, G-Loot Crash, Esa Open Fire All Stars 2022 ve VCL TR Birlik: Split 1 turnuvalarında forma giymişti. Şimdi ise Papara SuperMassive çatısı altında oynayacak olan CyderX’e kariyerinde başarılar diliyoruz.

Papara SuperMassive tarafından gerçekleştirilen transferler sonrası oluşan VALORANT kadrosu sizlerle.

-Baran “Izzy” Yılmaz
-Emre “Sterben” Demirci
-Burak “Burzzy” Özveren
-Efe “Elite” Teber
-Caner “CyderX” Demir
-Timur “Bishop” Şengül

Papara SuperMassive hakkındaki tüm gelişmeleri takımın resmi sayfasından takip edebilirsiniz.

VALORANT ile alakalı haberlerimize buradan bakabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir