mix

Pawn, emekli oldu

Son olarak Kingzone Dragon X forması giyen orta koridor Pawn, sağlık sorunları nedeniyle emekli olduğunu açıkladı.

Özellikle 2014 yılındaharika bir performans gösteren Pawn o dönemde dünyanın en iyi orta koridorları arasında gösteriliyordu. Worlds şampiyona olduktan sonra Çin’e giden isim burada da LPL şampiyonu oldu ve MSI 2015’i kazandı. Kariyerinin son dönemlerinde sağlık sorunlarıyla boğuşan orta koridor zaman zaman oyuna ara vermişti. Son arasının ardından geri dönmek istemeyen Pawn, emekli olduğunu açıkladı.

İlk olarak MIG Blitz forması giyen Pawn buradan kariyerinin en iyi dönemlerinden birini geçirdiği Samsung organizasyonuna katıldı. İlk olarak Samsung Blue forması giyen oyuncu ardından Samsung White’a geçti. Looper, DanDy, imp ve Mata ile birlikte iyi bir uyum sağlayan orta koridor, takımıyla Worlds şampiyonu olmayı başardı.

Pawn’ın sıradaki durağı EDG oldu. Burada LPL şampiyonlukları kazanan isim MSI 2015’i de şampiyon olarak tamamladı. Başarılı oyuncu EDG döneminin sonlarına doğru Scout ile formayı paylaştı. Ardından Deft ile birlikte ülkesine dönen isim KT Rolster ile anlaştı. KT’nin kurduğu rüya kadro başarılı olamadı ve Pawn sağlık sorunları nedeniyle oyuna bir süre ara verdi.

Son olarak Kingzone Dragon X ile anlaşan isim başta iyi oynuyordu. Ardından sağlık sorunlarının artmasıyla oyuna yeniden ara verdi. Pawn, boğuştuğu problemin obsesif kompulsif bozukluk olduğunu açıkladı. Deneyimli orta koridor verdiği bu aranın ardından oyunculuk kariyerine devam etmeme kararı aldı ve emekli olduğunu duyurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir