PlayStation Essentials’a Mart Ayında Gelecek Oyunlar mix Oyun

PlayStation Essentials’a Mart Ayında Gelecek Oyunlar

Mart ayı boyunca PlayStation Essentials’a gelecek üç heyecan verici oyun duyuruldu! Bu oyunlar arasında Battlefield 2042, Minecraft Dungeons ve Code Vein yer alıyor. İşte bu oyunlar hakkında daha fazla bilgi:

  1. Battlefield 2042 – PS5 | PS4: Battlefield 2042, EA DICE tarafından geliştirilen ve EA Games tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, yakın gelecekte geçiyor ve dünya nüfusunun yarısını yerinden eden bir dizi doğal afet sonrasında dünya ülkeleri arasında çatışmalar yaşanıyor. Oyuncular, üç farklı sınıf arasından seçim yaparak takım arkadaşlarıyla birlikte savaşarak savaşacaklar. Battlefield 2042, PS5 ve PS4 için Mart ayında PlayStation Essentials’a gelecek.
  2. Minecraft Dungeons – PS4: Minecraft Dungeons, Mojang Studios tarafından geliştirilen ve Xbox Game Studios tarafından yayınlanan bir aksiyon-rol yapma video oyunudur. Oyun, ormanları, mağaraları ve kaleleri keşfetme, canavarları yenme ve hazine avına çıkma görevlerini içerir. Oyuncular, karakterlerini özelleştirme ve farklı silahlar ve zırhlar kullanarak yeteneklerini yükseltme imkanına sahiptir. Minecraft Dungeons, PS4 için Mart ayında PlayStation Essentials’a gelecek.
  3. Code Vein – PS4: Code Vein, Bandai Namco Entertainment tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir aksiyon-rol yapma video oyunudur. Oyun, bir post-apokaliptik dünyada geçer ve “Revenants” olarak bilinen vampirlerin hayatta kalmak için mücadelelerini konu alır. Oyuncular, karakterlerini özelleştirme ve farklı silahlar ve yetenekler kullanarak mücadelelerine devam etme imkanına sahip olurlar. Code Vein, PS4 için Mart ayında PlayStation Essentials’a gelecek.

Bu üç oyun, Mart ayı boyunca PlayStation Essentials’a gelecek ve tüm PS4 ve PS5 kullanıcıları tarafından indirilebilir olacak. Battlefield 2042, Minecraft Dungeons ve Code Vein, farklı türlerde oyun sevenler için heyecan verici seçenekler sunuyor. Hangi oyunu seçerseniz seçin, keyifli bir oyun deneyimi yaşayacağınızdan emin olabilirsiniz!

PlayStation Store ile alakalı duyurulara buradan ulaşabilirsiniz.

PlayStation için tarafımızdan hazırlanan haberlere buradan ulaşabilirsiniz.

administrator
Damla Tural, "Gökyüzü Savaşçıları Beyaz'ın Yükselişi" adlı eserin yazarıdır ve espor, anime ve oyun dünyasına olan ilgisiyle bilinir. Yazar, sıkça bu alanlardaki gelişmeleri takip eder ve bu konularda haber yazmaktan büyük keyif alır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir