mix Oyun

PlayStation Plus Nisan Ayının Ücretsiz Oyunu

Sony, Nisan 2023’te PlayStation Plus üyelerine sunulacak ilk ücretsiz oyunu açıkladı. Şu anda, Mart ayının PS Plus Essential başlıkları sadece bir hafta boyunca mevcut oldu, bu da henüz bu oyunları kullanmayanların bunu yapmak için yeterli zamanı olduğu anlamına geliyor. Ve Sony, bu ayın PS Plus Extra ve Premium oyunlarının tam listesini henüz açıklamamış olsa da, PlayStation markasının arkasındaki şirket, abonelere Nisan ayında nelerin beklediğine dair bir ipucu veriyor.

Geliştirici: Behaviour Interactive Inc.

Yayıncı: Behaviour Interactive Inc.

Çıkış Tarihi: 2023

PlayStation Blog‘da bugün açıklanan şeye göre, Meet Your Maker Nisan 2023’te PS Plus aboneleri için kullanılabilir hale gelecek ilk oyundur. 4 Nisan’da piyasaya çıkacak olan Meet Your Maker, Sony’nin gelecek ay PS Plus Essential üyelerine vereceği üç farklı oyunun ilki olacak (muhtemelen). Meet Your Maker ile birlikte hangi oyunların sunulacağı henüz bilinmiyor, ancak bu oyunun Nisan ayının merkezi olacağına dair bir ihtimal var.

Meet Your Maker

Meet Your Maker, Dünya’nın geleceğini kurtarmak için son çare olarak görülen canlı bir denek olan Chimera’nın Koruyucusu’nun hikayesini anlatan bir aksiyon oyunudur. Oyuncular, genetik bir malzemeye erişmek için taktiksel bir savaşa gireceklerdir. Bu malzemeyi korumak için oyuncular korunaklı üsler inşa edecek ve güçlendireceklerdir. Ayrıca, daha fazla kaynak elde etmek için diğer oyuncuların üslerine sızacak ve onları alt etmelidir. Oyuncular, ortama uyum sağlayarak yükselecek ve gelişecektir. Meet Your Maker, çevrimiçi eşli oyunu da desteklemektedir. Oyuncular, yaratıcılıklarını birleştirerek bir arkadaşlarıyla birlikte üs inşa edebilirler. Aynı zamanda iki kişilik bir ekip kurarak üslere baskın yapmak için güçlerini birleştirebilirler. Ancak unutulmamalıdır ki, oyunda mücadele edilen dünya acımasız bir yerdir.

Meet Your Maker’ın PS Plus’a gelmesinin en güzel şeylerinden biri, serviste çıkış tarihiyle aynı zamana denk gelmesidir. Evet, Meet Your Maker, PS Plus için bir gün önce piyasaya sürülecek, bu da platforma eklenmesini biraz daha tatlandırıyor. Sony daha önce başka oyunları da PS Plus’ta hemen piyasaya sürdü, bu yüzden bu tür bir hareketi ilk defa görmüyoruz. Yine de, bu nadir bir durum ve Meet Your Maker’ı zaten radarında olanlar oyunu tamamen satın almak zorunda kalmayacaklar.

administrator
Damla Tural, "Gökyüzü Savaşçıları Beyaz'ın Yükselişi" adlı eserin yazarıdır ve espor, anime ve oyun dünyasına olan ilgisiyle bilinir. Yazar, sıkça bu alanlardaki gelişmeleri takip eder ve bu konularda haber yazmaktan büyük keyif alır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir