mix Oyun

PlayStation Plus Premium Disney Dreamlight Valley

PlayStation Plus Premium aboneleri, 2022’nin en çok beklenen oyunlarından biri olan Disney Dreamlight Valley’nin, abonelik hizmeti aracılığıyla ücretsiz deneme sürümüne sahip olma sebebiyle sevinecekler. PS Plus Premium’un zamanlı demo sunumu kapsamında, oyuncular artık Dreamlight Valley’nin sihirli dünyasına üç saate kadar kendilerini kaptırabilirler. Disney ve Pixar tarafından geliştirilen Dreamlight Valley, Disney lezzetli oynanışıyla tarım simülatörü türüne farklı bir dokunuş sunan bir yaşam simülasyonu macera oyunudur. Henüz erken erişimde olmasına rağmen, oyun hayranlar tarafından olumlu bir yanıt aldı ve tam sürümünde daha da genişleyeceği vaadinde bulunuyor.

Disney Dreamlight Valley

Şu anda, PS Plus Premium üyeleri, kendileri için üç saatlik bir deneme olarak indirip oynayabilecekleri Disney Dreamlight Valley’i bulabilirler. 2022’nin ikinci yarısında piyasaya sürülen Disney Dreamlight Valley, Stardew Valley ve Harvest Moon gibi çiftlik simülatörleriyle benzerlik göstermekle birlikte, Disney tarzı bir dokunuşa sahip. Oyun şimdiye kadar hayranlar tarafından büyük ölçüde olumlu karşılandı ve ilk lansmanından bu yana genişlemeye devam etti.

PS Plus’un bu ücretsiz deneme sürümünde Disney Dreamlight Valley’ın biraz daha benzersiz kılan şey, oyunun henüz tam olarak piyasaya sürülmemiş olmasıdır. Mevcut sürümünde keşfedilecek oldukça fazla şey olsa da, proje teknik olarak bir erken erişim başlığıdır. Bu nedenle, son sürüm daha uzun bir süre sonra piyasaya çıkacak. Ancak çıkış yaptığında, şu an deneyimlenebilen sürüme göre oldukça daha geniş olacak.

“Disney Dreamlight Valley, eski ve yeni Disney ve Pixar arkadaşlarının yer aldığı, görevler, keşif ve eğlenceli etkinliklerle dolu bir yaşam simülasyonu macera oyunudur,” diyor oyunun resmi açıklaması. “Bir zamanlar huzur içinde yaşayan Disney ve Pixar karakterlerinin yaşadığı bir yer olan Dreamlight Valley, Unutma adı verilen bir olayla karşı karşıya kaldı. Gece Dikenleri toprak boyunca büyüdü ve bu sihirli yerle bağlantılı harika anıları kesildi. Başka bir yere gitmek için hiçbir yerleri olmadığı için, umutsuz Dreamlight Valley sakinleri Dream Kalesi’nin kilitli kapıları ardına çekildiler. Şimdi dünyanın hikayelerini keşfetmek ve sihri Dreamlight Valley’e geri getirmek size kalmış!”

PlayStation Plus abonelerine özel mart ayında gelecek oyunlardan haberdar olmak ister misiniz? İncelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

administrator
Damla Tural, "Gökyüzü Savaşçıları Beyaz'ın Yükselişi" adlı eserin yazarıdır ve espor, anime ve oyun dünyasına olan ilgisiyle bilinir. Yazar, sıkça bu alanlardaki gelişmeleri takip eder ve bu konularda haber yazmaktan büyük keyif alır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir